發新話題

第一回合 比賽自拍競選

[Close]
引用:
原帖由 佐佐木單中 於 2009-10-18 20:28 發表
一回合送一次vip    ?
系阿, 點解仲未有人 POST , 點出新聞稿? 大家唔想出名?

我想參加,可惜我羸左先見到呢個post,未映過相

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-19 02:48 發表
我想參加,可惜我羸左先見到呢個post,未映過相
下回合記得影

比賽前去燒野食+完場.jpg+ 贏之後約班fd左去飲酒興足  得唔得
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

上newspaper比人可能寫= =
青少年打機日益'炎'重,只是打win了一場小小的比實就興高采烈

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 17:41 發表
上newspaper比人可能寫= =
青少年打機日益'炎'重,只是打win了一場小小的比實就興高采烈
你既錯字都好"炎'重"
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

比賽前影既相
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打住禁影相會lag機架wo=.=
可以係rp到影?

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-10-19 18:57 發表
打住禁影相會lag機架wo=.=
可以係rp到影?
應該唔會係影遊戲相掛..

咁影d wt ????? 影人合照=.=?

系影真人相

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-19 19:00 發表
系影真人相
咁好難搞架wo  出網吧影就冇咩所謂 係屋企影 得你一個 冇氣氛

姐係嬴左要扮傻仔樣影相?

團隊名稱: Friendship
隊長名稱: Moon_01
出賽名單: 1+1=3?, Moon_01, M0claN, ToDaY_, Beipan, angelbabyb (紅字為本人)
現在睇自拍時間到了0.0

比賽前

比賽中

比賽後

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-10-19 20:11 發表
我有參加比賽. 不過唔講咩隊咩名la.
我想問我可以貼嗎?
如果唔可以既.
甘當做個示範吧.
不要笑喔- -
比賽前

比賽中

比賽後
比賽前,比賽中,比賽後
個樣都係咁薯仔

發新話題