發新話題

有冇團已打左  出左線 

[Close]

有冇團已打左  出左線 

吾知邊團 首先凸圍以出呢;
恭起   五殤║ 出線
          SupErPiG   出線
     NiF高潮CoOL  出線
          Ever-   出線
   Wish. 出線
          打救你戰隊   出線
   Boss  出線
          推銷總動員   出線
          X0xo   出線
     ㊣共產黨㊣   出線
          Pear    出線
          帥哥先組=]   出線
   陆代表队 出線
          膠膠團    出線
          EaSy    出線
          香煙乂   出線
          Pear   出線
          水喉幫〞 出線
          TK   出線
          熊興   出線
          變形king肛   出線
          愛的抱抱   出線
   Transpareant 出線
   ☆中國團〞 出線
   永恆回旋曲  出線
   [WeSt]      出線                        
   石油集團 出線
   星海 出線
   StaRK〞 出線
   多比小精靈 出線
   ExPloDe 出線
   遺憾 出線
   中出MayHigh 出線
   千★團 出線
   -無敵戰隊- 出線
   L☆VE┐ 出線
   平台神手 出線
   StARt  出線
   TheAmazingGroup 出線
   MasTer 出線
   旭昇冷氣 出線
   七武海 出線
   DesiRe 出線
   水域神話 出線
   。覺團︴ 出線

五殤1隊 已嬴2場.

恭起恭起晒人傑

引用:
原帖由 五殤║澪 於 2009-10-17 02:32 發表
五殤1隊 已嬴2場.
甘快手, 值得鼓勵

我們都是-6而已

引用:
原帖由 五殤║sAI. 於 2009-10-17 03:09 發表
我們都是-6而已
   勝不驕  gd 我欣賞你

我地都係-6姐 飲大和 有-6運的

引用:
原帖由 雞貴定龜貴 於 2009-10-17 00:30 發表
 吾知邊團 首先凸圍以出呢;
恭起   五殤║ 首隊出線
多謝fd屎支持

話說 雞同細輪流同我哂命\./
唔好同我打對台 如果唔係洗你地泉\./
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

引用:
原帖由 冰島維 於 2009-10-17 05:05 發表
話說 雞同細輪流同我哂命\./
唔好同我打對台 如果唔係洗你地泉\./
???
u洗泉????
對你先算喇
吹到輪流同我哂命
e_e你問過我大佬未阿...我大佬=icon

引用:
原帖由 雞貴定龜貴 於 2009-10-17 02:34 發表
恭起恭起晒人傑
thank you my fans

我果邊潛水炸

琴日1點果陣約佢  佢話5點後  等到9點都沒個人影

俾分隊咩= =做咩係1隊既
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-10-17 10:00 發表
俾分隊咩= =做咩係1隊既
好似話比分隊吾比同1個人開分身玩多隊姐

ME 果隊真係陰公.................

發新話題