發新話題

有冇團已打左  出左線 

[Close]
^_^大陸戰隊甘大口氣呀..
希望下輪比賽打到(大陸戰隊)我幫你 報仇^_^保證%100滅佢地^^

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-10-20 01:25 發表
希望下輪比賽打到(大陸戰隊)我幫你 報仇^_^保證%100滅佢地^^
唔見得你口氣細

睇下你點滅大陸隊

非洲ANT 完全體 人型數碼精靈 必殺技係非洲舞
陸地強 成長期 炮型數碼精靈 必殺技係防空彈

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-10-20 01:25 發表
傻子睇左rp先吹咁大na

MISs團出線~!

^^ 睇左rp了^^
還有PPs_27
希望下場 打你-.-你太多野講了-.- -_-''聼說你們很廢-.-''哦聼我fd -.-我們是vlan團
你們再**廣告**根本系澳門01  不存在我聼我朋友^^ 好像只有[補團]實力很差-.-
我不是吹    有機會 打大陸戰隊把^^

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-10-20 15:24 發表
^^ 睇左rp了^^
還有PPs_27
希望下場 打你-.-你太多野講了-.- -_-''聼說你們很廢-.-''哦聼我fd -.-我們是vlan團
你們再**廣告**根本系澳門01  不存在我聼我朋友^^ 好像只有[補團]實力很差-.-
我不是吹    有機會  ...
你up緊乜?得第一句我聽得明

引用:
原帖由 [AsCian]_AiCsol 於 2009-10-20 15:24 發表
^^ 睇左rp了^^
還有PPs_27
應該是
^^ 睇左rp了^^
還有PPs_27
希望下場 打你-.-你太多野講了-.- -_-''聼說你們很廢-.-''聼我fd -.-?我們?是vlan團
?你們?   在GG c 根本澳門01  ?不存在? 我聼我朋友^^ 好像只有[補團]實力很差-.-

無得更新嫁la /_\?

[Silver] 出線
Silver團★

無限團出線

五殤2隊

引用:
^^ 睇左rp了^^
還有PPs_27
我不是吹    有機會  ...
原來係龍爺

他是龍爺?
hahahah..他沒本事
我才是^_^

發新話題