發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]
大陸陣,聽說有一個係真田,真昌,光秀,村上,百地
很快大本被爆

回復 159# 的帖子

無請為何要認?
難道突然有人走出來說我們請槍
就真的有請槍
還有主流2流都不是由你決定
而且我也不介意我是主流或非主流

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 18:07 發表
有經歷過下一直以黎既團戰史, 都知流星k實力唔係突出
簡單對比下同期union&loser&星願其他主攻手.. 一切顯而易見,一目了然

你係有料留得住人就唔洗過檔
仲有入過你個團就代表d乜?係你手下? 你係佢大恩 ...
打手已出現
個個post 都係你出黎串人
用意何在定係想扮中肯扮正義
.

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 18:07 發表
有經歷過下一直以黎既團戰史, 都知流星k實力唔係突出
簡單對比下同期union&loser&星願其他主攻手.. 一切顯而易見,一目了然

你係有料留得住人就唔洗過檔
仲有入過你個團就代表d乜?係你手下? 你係佢大恩 ...
其實關你咩事?
按圖即可進入信長之野望區

我覺得有意思既帖我就會出聲
抑或呢度唔容許有反對聲音,有異見? 言論自由得你地有?

再講有人出聲就即刻黎護駕, 唔係更居心叵測?
我行我素

大陸團D人第1次一齊玩就贏到
而家delay成1-2秒...
真強...

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 19:09 發表

人地之間d野你知道幾多

又幾時輪到局外人去加把口 火上加油

送句野比你

識小小 扮代表

做得版主, 講野之前應該用腦思考下
話哂版主某程度上都代表住vlan既形象, 搞到版主講野得把口就唔好

人地之間既野我係唔清楚, 所以我都無就呢方面講咩意見
我只係針對流星_k既言論發表下我既見解
可能有人乜都唔識會誤會啦, 我講清楚d~
#161只係針對左流星_k既實力, 同埋佢對團友/舊團友既態度, 發表左我既意見姐
我行我素

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-10-18 20:05 發表

當槍真係好好搵 1場可能有1個月黃金 成4x蚊 我做m記 1個鐘 捱生捱死都無
咁唔好買

做m記好辛苦咩.......要搵錢都唔好做m記啦...

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 19:55 發表
話哂版主某程度上都代表住vlan既形象, 搞到版主講野得把口就唔好

可能有人 ...
我自己的立場不代表vLan立場

你唔鐘意可以去投訴我

我最睇唔過你所講的野就係你好清楚流星k咁

仲有 你唔比人地係到講笑 點知你自己唔知頭唔知路去加把口?

小人我見得多 小到你咁小的人真係未見過 就算人地真係嘈你都咪加把口落去啦 好威咩? 洗唔洗比頭盔你帶呀?

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 19:55 發表

可能有人 ...
哪來的批評性思考   你好似人類最好既朋友

不過大陸的人一次都未一齊打過第一次就是同av團打就係人佢地第一次合bo

回復 175# 的帖子

所以咪話版主"某程度上"代表住vlan形象囉, 而唔係你立唔立場
姐係打個比喻, 外人見到一個講野九唔搭八, 理解力不足, 回文無根據又主觀兼夾信口開河~
開口埋口話人識小小扮代表既版主, 簡稱個人素質低劣既版主 人地會點諗?
咪會認為vlan既版主質素低囉 好簡單既道理

仲有你胡亂指責我小人就算啦, 我保留追究權理~但理由係咪應該堆砌得好d?
我無講過我好清楚流星_k囉, 亦無意深入了解
我只係觀察+經歷過以往既團戰, 了解到佢打比賽顯示既實力姐
另外佢既言論背後帶出既自大感, 唔需要我逐步解釋丫嘛?
我行我素

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 22:08 發表
所以咪話版主"某程度上"代表住vlan形象囉, 而唔係你立唔立場
姐係打個比喻, 外人見到一個講野九唔搭八, 理解力不足, 回文無根據又主觀兼夾信口開河~
開口埋口話人識小小扮代表既版主, 簡稱個人素質低劣既版主 ...
開口埋口? 請找回文章給我參閱一下 , 相信你是第一個被我這樣說的人

而且相信一位版並不會代表到vLan的形象好嗎? 我自己發表的東西沒有主觀那發表來幹什麼?

難道好像你一樣走來附和他人然後裝著拿"客觀"的態度去說人嗎?

引用你的道理來說 , 這樣無端端去插口別人的事 , 而自己對事件根本認識不深只靠別人回帖來斷定他人

你這樣不是更武斷主觀嗎?

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 19:09 發表

所謂既反對聲音 唔止你一位
我地亦無必要專門對住你指責
首先言論自由唔代表講乜都得, 咁當然, 你講左只要係合法既
都冇人奈何到你, 你可以睇番你回覆
除左你所謂既睇佢行為指出你對佢既觀點 之外
你講野仲好挑釁性  相信呢個就係問題所在
當然啦 , 兩位事主 互罵 都有挑釁性
但基於佢地係當事人, 你係旁觀者
你比意見之餘仲火上加油, 咁你就唔會得到人認同啦
如果依你最新果幾個回覆  
你「看似」係希望良性討論, 既然良性討論
咁就要注重下用詞喇