發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]
大陸團隊尾刀好強....   

回復 179# 的帖子

所謂觀者於微, 要營造一個好品牌, 連最小既職員仔都要顧及品牌形象
版主影唔影響到論壇形象, 已經唔係一個見仁見智既問題, 而係好簡單既道理

我講既主觀唔係指意見, 而係指處事態度
你睇下你, 一有人講你團友就諗都唔諗就敵對左先
就好似路過踩親人, 個人都未急, 但d手下就係度喊打喊殺
即係自作聰明, 皇帝唔急太監急
咁既人點勝任版主呢? 當然, 當對版主既要求都近乎0, 就無所謂啦

我唔知你又係邊度理解左d"我既道理"出黎
只係我講既野都有根據, 想反駁既無任歡迎~
而唔係空口講"識小小扮代表", "小人到無人有", "你根本對事情了解唔深"

我真係佩服你, 乜缺點都可以暴露出黎, 認真汗顏 都係咪對牛彈琴, 越講越離題

我行我素

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 23:58 發表
所謂觀者於微, 要營造一個好品牌, 連最小既職員仔都要顧及品牌形象
版主影唔影響到論壇形象, 已經唔係一個見仁見智既問題, 而係好簡單既道理

你睇下你, 一有 ...
你真係人類最好朋友^^

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-23 23:58 發表

依我睇你都係個人完美主義者

永遠搵埋哂d歪理講到自己岩哂

得啦 我都唔想再回你 等人睇回覆都知你咩事
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
按圖即可進入信長之野望區

引用:

勝者為王.敗者為寇

你點批評.  我都覺你無資格

單單憑幾個post

你就可以清楚我地既過去. 知道我點對舊團員?

團員要走要留.  我點解要負責呢

人各有志

只係佢憑踩我上位.  我看了多次才回post

你呢d叫.  扮了解定博上位

另外max賢 板主.  你請了coolwind隻毛利.  天下皆知

我比位你落

你係要扮無知
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

K 就吊得好喇,
如果係得,未入star就出名啦

借個位順便吊埋其他人,
有d人入左比較活躍ge團,以為自己好威威
係7係勁係咩lun,唔洗睇都知

星wish吧

大陸佢唔只尾勁 佢玩上定下都係玩d 快爆野既英

大陸是技術勁吧

回復 189# 的帖子

但他們有delay呢 so 佢地都可以g到一定都ok既\

希望我地Rs都可以早d 遇上大陸代表隊

52792...........

引用:
原帖由 流星_k 於 2009-10-23 16:11 發表

因為gg c得新板囉

做咩唔答請槍毛利件事
講請槍 點解唔講埋特別盃四強賽事
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2009-10-24 13:52 發表

講請槍 點解唔講埋特別盃四強賽事
你睇你張相就知答案

星打大陸好想睇呀!

發新話題