發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]
引用:
原帖由 hong838 於 2009-10-26 22:47 發表

我諗各大團都知道是誰吧
不過熊興會輸比冰島都有D驚牙
omG加油啦
12月台人都話有S版比賽
大家再努力囉

今次vlan盃打唔到
下次再同你地打
大不了我地大家一齊練兵

引用:
原帖由 hong838 於 2009-10-26 22:47 發表

我諗各大團都知道是誰吧
不過熊興會輸比冰島都有D驚牙
係 我地甘既成績的確對唔住左你地/_\ 因為5個人好少一齊練團 合作性上的確輸左比dick同維佢地  第2場我地果心一斷左就比對面快爆ko左 搞到第3場冇得揀軍

引用:
原帖由 生雞 於 2009-10-27 14:07 發表

係 我地甘既成績的確對唔住左你地/_\ 因為5個人好少一齊練團 合作性上的確輸左比dick同維佢地  第2場我地果心一斷左就比對面快爆ko左 搞到第3場冇得揀軍 ...
我個隊成日練既人得我同dick
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

引用:
原帖由 冰島維 於 2009-10-27 15:43 發表

我個隊成日練既人得我同dick
吊 如果唔係尋日比你疾住道氣 我會輸?

回復 259# 的帖子

嬴2分鐘 ............

強團全輸掉 黑馬跑出@_@
想吃我的胖虎拳嗎?

引用:
原帖由 ♂馬騮仔♂ 於 2009-10-28 23:03 發表
強團全輸掉 黑馬跑出@_@
你團能進入第3回合 表現不錯吧

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-25 01:10 發表
係佢自以為神, 一句勝者為王,敗者為寇, 就以為人地會淆佢姐

我怕打到佢自卑

----------------------------------------------------------------------------------------

以免連post, 係度編輯啦

#209 一 ...
我可唔可你同你one on one 3殺同三分gc制都ok A_A  就算事 我都接受 because 你太串了.....
一地都冇出聲,你係咁得你一個講,鬼唔希望你被人一出聲串到柒個一皮
係咁串既同我玩三殺A_A 淆抵嗎? 嗚嗚!!

回復 263# 的帖子

....................-.-
哪來的自信
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 囧﹏樂 於 2009-10-29 18:45 發表

我可唔可你同你one on one 3殺同三分gc制都ok A_A  就算事 我都接受 because 你太串了.....
一地都冇出聲,你係咁得你一個講,鬼唔希望你被人一出聲串到柒個一皮
係咁串既同我玩三殺A_A 淆抵嗎? 嗚嗚!! ...
如果輸左咁點?
我指你

引用:

挑機都問下自己實力先啦 疾頭

引用:

不如同我挑場先啦
我都好咀炮架喎
我驚你輸到柒過冰皮

ok波  玩3殺姐...... 頂多未輸
輸左又點未你勁loA_A

比msn thx thx thx

你就當我新手  次教次教下我咁lo

發新話題