發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]

今次信長盃4-入來討論

我睇過好多rp
今次好多強隊
又是一番激戰
有冇人認同?

我只認為好多熱門團開分ac扮黑馬跑出

我認為 這場比賽 是分身團 與請槍團  的爭鬥

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-10-18 19:48 發表
我只認為好多熱門團開分ac扮黑馬跑出
但係已經比人踢爆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
按圖即可進入信長之野望區

我想知drp邊到有得睇@@??

今次都ok多冷門跑出
在kxo拿第4的,第1round就輸了
RoFL在第1round也輸了
仲有好多好多有實力既隊都輸左
希望本團跑出

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-10-18 19:52 發表
今次都ok多冷門跑出
在kxo拿第4的,第1round就輸了
RoFL在第1round也輸了
仲有好多好多有實力既隊都輸左
希望本團跑出
說真 我們rofl 並不強 由其人際關係方面

引用:
原帖由 高純度白粉 於 2009-10-18 19:52 發表
我想知drp邊到有得睇@@??
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=480

例:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159656&extra=page%3D1

按進去就可下載?

五殤目標:非第一會回被踢
完成

引用:
原帖由 五殤║澪 於 2009-10-18 20:02 發表
五殤目標:非第一會回被踢
完成
高層次d

我現在明白到如果人際關係不夠 可以係vlan 買多d vip or ggx 黃金幫補下
原因是什麼? 大家心照

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-10-18 20:03 發表
我現在明白到如果人際關係不夠 可以係vlan 買多d vip or ggx 黃金幫補下
原因是什麼? 大家心照
我又幫人補先
我要救番我個ac

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-10-18 20:04 發表

我又幫人補先
我要救番我個ac
當槍真係好好搵 1場可能有1個月黃金 成4x蚊 我做m記 1個鐘 捱生捱死都無

題外話 kyx 第4 = 什麼隊
另外rofl 被人請那支槍ko  ?

引用:
原帖由 I“aM_l0k 於 2009-10-18 20:03 發表
原因是什麼? 大家心照
你試下係vlan買vip買到比賽都唔洗比 之後拎第一比我睇下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
按圖即可進入信長之野望區

發新話題