發新話題

今次信長盃4-入來討論

[Close]
引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 17:53 發表

唔好咁啦  見人講野唔岩聽就話人鬧你地

高登語言呢

你團版同m群見唔小

post都post唔哂
[url=post.php?action=reply&fid=62&tid=160229&repquote=1406741&extra=page%3D1&page=23###][/url]
丫係了

為左唔想你又理解錯  
自己上維基search下高登術語啦

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-10-18 20:28 發表
hana的身影

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 17:56 發表

丫係了

為左唔想你又理解錯  
團版for 我地自己睇 又關唔關你事?
m群又係  無人逼你去睇
我地私底下用高登術語關你差事?
就算係  你向呢個貼搵句高登術語比我睇  出至Rs‵團既團員口中
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 02:29 發表
RS 神團

周街高登語言

講左好似威D咁

估唔到我地係vlan潛左咁耐
都會有d人來抽下我地水,講野比point,唔係彈句冇內容既廢話

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 17:56 發表

丫係了

為左唔想你又理解錯  
搜尋結果                                        維基百科,自由的百科全書

在查詢中無結果配合。
您可以新建這個頁面「高登術語」,但應檢查下面的搜索結果,看看是否有相同內容的頁面已被創建。

大人前請先做 資料搜集
你要講個個叫做 香港網路大典

"Have you seen my bear Tibbers?"

推推
信杯4

回復 210# 的帖子

講真,一場半場你想證明到d咩
你會唔會有d以偏概全?
如果係咁講,咁拿破崙係滑鐵盧輸左,但佢差唔多侵戰左成個歐洲,咁佢咪又係廢
你講天上有天,人外有人呢句又係事實,但係呢d無止境比較落去既說話又有乜用
人地贏過,拎過冠軍,唔通唔值得講出來?
有實力點解唔比得人知?
佢d用字又唔偏激,又冇挑釁,你點睇得出佢自大?

我覺得真係0 0

果d 一開始抽中勁隊果d人好慘 第一回合就打輸 挫敗感好大

引用:
原帖由 1k5 於 2009-10-25 22:14 發表
高登語言是指什麼
去wiki搵啦
我岩岩搵完先知
高登語言係解
引用:
在查詢中無結果配合。
您可以新建這個頁面「高登術語」,但應檢查下面的搜索結果,看看是否有相同內容的頁面已被創建。

引用:
原帖由 R0ckInDark 於 2009-10-25 02:29 發表
RS 神團

周街高登語言

講左好似威D咁

個個人文化背景都唔同,人地鐘意用乜語言關唔關你事?

回復 234# 的帖子

唔知,可能d人覺得引用高登語言就好有文化
遲d可能5p語言
香港討論區語言
uwants語言
咦,原來語言都有分論壇

引用:
原帖由 kei123 於 2009-10-25 22:17 發表
唔知,可能d人覺得引用高登語言就好有文化
遲d可能5p語言
香港討論區語言
uwants語言
咦,原來語言都有分論壇
唔知道幾時有IPVE vlan 2900 討論區語言

R0ckInDark去了那

吾好開分身搞小動作...夠做米開正身

R0ckInDark
吹阿
我有一班識左2年ge 網上19fd,盡管打信長唔係勁,
我地一起開心過,一起gag過,你理得我?
關你lun事咩,收皮啦你

發新話題