42 123
發新話題

回憶團勁有品?'

[Close]

回憶團勁有品?'

由頭lag到尾,我地第3場係投降輸左,因為我地根本唔想再曬錢留係網吧lag埋佢,咪比你地贏.
但係拜託' 你地贏左咪算囉, 你估我好想吵你地?? 唔係你地係rp上面打左咁多野我洗吵你地?
話人地廢團? 你地好勁? 爆曬粗 ?.
睇下個rp 佢地講左幾多野 ?
唔係我輸左要吵你地.咁樣贏都覺得自己勁. 收啦唔該,
贏同輸我唔介意,我係介意你地講左咁多野,你地知唔知咩叫"品"??
同對手打比賽可以係自己聯盟頻一路鬧對手,乜野人黎嫁你地??
我好想問你地有無讀過書?? 知唔知咩叫尊重人地??
我鄧你d屋企人覺得      羞恥!

照gm咁講即係自己係聯盟頻鐘意講乜都得?粗口講曬爆曬比人睇都無事? 我記得之前打現場比賽,一句都唔比囉. 個RP係比咁多人睇,如果比贏左個隊自己睇我無所謂.

爆曬粗當睇唔到?? 如果出去同第2個國家既人比賽,係自己隊友頻爆曬粗,人地睇番rp可以當睇唔到?? 咁有品??
比你贏左又點?好威?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

甘6lv之前唔re-,-?

RE 左4-5次 最後對面話唔比re   係咪都re唔到 最後投降比佢地贏算

6Lv前可re   
不是嗎??

8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸。

唉...真係lag 呀ma,,洗搶佢果心咩,如果唔係洗鬼投降,,lag到冇mood...又講粗口

如事情真的是照你所說...那對方是不公平遊戲 還有 他們的粗口  已經可以讓你們進級thx

第一場 回憶└  3個 lag
第二場 回憶└  4 打 5  
第三場 AGaiNsT_  2個 lag
至於粗口問題, 對方冇用公頻對你地講.

第3場我地係全部都lag到  行唔到  動作都慢3秒

所以建議大家開波前先試場...
開場的那一方有5個人吧...
連試場都不試 實在太不保障自已了

引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-18 21:20 發表
RE 左4-5次 最後對面話唔比re   係咪都re唔到 最後投降比佢地贏算
既然心都已經想輸,咁仲做咩投訢,你個陣可以選擇唔打

咁我想問一下如果 人地簡左主機
人地開場lag/人地網吧開我地十分lag?
可否轉做我方人員開場?/叫他們簡陣營/lag那方開場?

我看過香港 人vs大陸人那個貼
看見大陸人貼了一張 相片 可以看見 香港人那邊 的人都是3xx -4xxping
這個先香港比賽 給大陸人開會不會不太公平 @@?
1秒delay 可以接受吧 但是 如果定格的話就沒法玩吧= =

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-10-19 01:40 發表
咁我想問一下如果 人地簡左主機
人地開場lag/人地網吧開我地十分lag?
可否轉做我方人員開場?/叫他們簡陣營/lag那方開場?
+1

如果對面五個網吧,佢地開場,屋企既有時會好lag,但網吧五部機順就一齊順,唔順就一齊叫re

我都覺得咁樣唔係幾得wo,咁佢地網巴機,換黎換去開場都係一樣咁咖啦,"

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-19 00:52 發表
既然心都已經想輸,咁仲做咩投訢,你個陣可以選擇唔打
我係有少少懷疑公平性姐, 我地試場就係試左4-5次,對面同我地d人開一時lag一時唔lag,
最後都試到唔比re,下星期大家都講話要考試測驗, so.

42 123
發新話題