發新話題

回憶團勁有品?'

[Close]
做咩唔6lv前re ge?....

人地話re左3次wo,,但都係好lag-.-又delay

真系lag?我記得第2場  re左3次 3次你地都無果心 一有果心=唔lag?
粗口? 幾時有公頻講
自己話lag 走場[個時6-12lv] 你地自己話認輸  同埋我地唔系網吧 點解你得你lag? 巧岩bo
我記得我當時 有打 肯定要我開場? 打左6次 你地都話開 入到去又話re?[re左7次以上.佢地隊開佢地自己都lag我地又lag]
我開 佢地唔對路=發聲←=lag/delay3秒 ] 試問 我睇唔出你地delay3秒

我地幾時扮勁? 好明顯睇得出你地系攻唔入 所以講delay 問你地系咪要我開又話開
講真 做人比小小品德   輸嬴唔洗睇得咁重 bo

輸左唔鋸 唔洗開p0st wo 如果個個似你地咪有幾百個p0st?

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-10-19 00:52 發表
既然心都已經想輸,咁仲做咩投訢,你個陣可以選擇唔打
呢d系咪叫做 無理取罵?

點解要輸左懶地硬 ?!

話好lag但又叫人地開?
自己吾開

引用:
原帖由 回憶└湘爰 於 2009-10-19 17:45 發表
點解要輸左懶地硬 ?!
100%咀炮成份

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-18 23:20 發表
第一場 回憶└  3個 lag
第二場 回憶└  4 打 5  
第三場 AGaiNsT_  2個 lag
至於粗口問題, 對方冇用公頻對你地講.
see?龍大都甘樣講囉.
吾好再引我笑拉0k._.?

引用:
原帖由 0v0. 於 2009-10-19 17:50 發表

100%咀炮成份
問點解= 嘴炮?

引用:
原帖由 回憶└湘爰 於 2009-10-19 17:45 發表
話好lag但又叫人地開?
自己吾開
我地無5開咩,,,係你地話好LAG,
5好講大話

回復 26# 的帖子

我地第二場lag到彈左件照打?

引用:
點解要輸左懶地硬 ?!
我地又唔係輸唔起,係輸比d咁"有品"既人有少少心痛姐,年中打唔少,點知同d咁好品既人比賽..唉..

引用:
原帖由 回憶└悶月 於 2009-10-19 17:22 發表
真系lag?我記得第2場  re左3次 3次你地都無果心 一有果心=唔lag?
粗口? 幾時有公頻講
自己話lag 走場[個時6-12lv] 你地自己話認輸  同埋我地唔系網吧 點解你得你lag? 巧岩bo
我記得我當時 有打 肯定要我開場? 打左6 ...
re個陣講好左跟英打,有果心個陣都re左,扮無知?
你放個rp上黎同係公頻講我諗無乜分別.
我地當時係lag 到認輸 . 5個人都lag到行唔到,唔係洗乜認輸? 我地個陣都特登升到6lv以上先一齊走,比你地開心下就咁樣,唉,以為自己贏得好光彩,睇下你自己係rp講左d乜先啦,有品人? 我地要快攻攻入去,唔lag 有幾難? 笑

引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-19 19:38 發表

re個陣講好左跟英打,有果心個陣都re左,扮無知?
你放個rp上黎同係公頻講我諗無乜分別.
我地當時係lag 到認輸 . 5個人都lag到行唔到,唔係洗乜認輸? 我地個陣都特登升到6lv以上先一齊走,比你地開心下就咁樣,唉,以為 ...
咩叫以為自己嬴得好光彩? 點會咁諗 對面走埋場 失望tim la 點會光彩?
你咪以為得自己人先lag 0k? 我地個純萬唔系lag到彈左? 但系個個都話我開比較好喳
呢d叫 唔系輸唔起?
輸得起又唔會系咁到開p0st 嘈 咩叫比我用嬴?   走場都可以咁理直氣壯 我真系唔明
我覺得要你地比 好明顯系你地快攻唔到 先扮lag走場 咪以為技術唔夠人打 可以用嘴炮
你已經不停地人身攻擊

發新話題