42 123
發新話題

回憶團勁有品?'

[Close]
引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-19 19:30 發表

我地又唔係輸唔起,係輸比d咁"有品"既人有少少心痛姐,年中打唔少,點知同d咁好品既人比賽..唉..
嘴炮? 輸左話人無品?    nola 你地系自己認輸 我無嘴炮你個團 咁要面子 當初唔好認輸走場0k?

引用:
原帖由 回憶└悶月 於 2009-10-19 20:00 發表

咩叫以為自己嬴得好光彩? 點會咁諗 對面走埋場 失望tim la 點會光彩?
你咪以為得自己人先lag 0k? 我地個純萬唔系lag到彈左? 但系個個都話我開比較好喳
呢d叫 唔系輸唔起?
輸得起又唔會系咁到開p0st 嘈 咩叫比我 ...
拜託' 你地贏左咪算囉, 你估我好想吵你地??  唔係你地係rp上面打左咁多野我洗吵你地?
贏同輸我唔介意,我係介意你地講左咁多野,你地知唔知咩叫"品"??
同對手打比賽可以係自己聯盟頻一路鬧對手,乜野人黎嫁你地??
我好想問你地有無讀過書?? 知唔知咩叫尊重人地??
我鄧你d屋企人覺得      羞恥!

睇完d rp 我都忍佢地唔到啦,邊有人打比賽打到咁嫁? 當睇唔到佢講d野? 唔係勁又要話人地廢,知唔知咩叫"品"嫁d人? 睇佢地講d野咁有教養.....一定唔係x童就係x青..唉..
同d咁既人打真係曬自己時間......

引用:
原帖由 yulke 於 2009-10-19 20:26 發表
睇完d rp 我都忍佢地唔到啦,邊有人打比賽打到咁嫁? 當睇唔到佢講d野? 唔係勁又要話人地廢,知唔知咩叫"品"嫁d人? 睇佢地講d野咁有教養.....一定唔係x童就係x青..唉..
同d咁既人打真係曬自己時間...... ...
好野啵 開新ac話人? 唔用正身?無人幫你地 所以開新ac扮有人幫? 知唔知點解無人幫你地? 因為你地唔低幫
搶唔到果心 就lag 我用有人彈左 就變左唔delay/lag

引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-19 20:24 發表

拜託' 你地贏左咪算囉, 你估我好想吵你地??  唔係你地係rp上面打左咁多野我洗吵你地?
贏同輸我唔介意,我係介意你地講左咁多野,你地知唔知咩叫"品"??
同對手打比賽可以係自己聯盟頻一路鬧對手,乜野人黎嫁你地??
我 ...
可以注意自己用語0k? 咩叫尊重人地?? 我地就系因為尊重你地所以先唔系公頻 講
你地一句 認輸走場 我地有冇嘈過? 依家你地開p0st話我地呀 無人幫重要開新ac
咪以為自己好大條道理

引用:
原帖由 回憶└悶月 於 2009-10-19 20:39 發表

好野啵 開新ac話人? 唔用正身?無人幫你地 所以開新ac扮有人幫? 知唔知點解無人幫你地? 因為你地唔低幫
搶唔到果心 就lag 我用有人彈左 就變左唔delay/lag ...
兩個同時在線...人才?
成日話我地搶你果心? 果心標左係你地團??  第2場一開始就打到完場 lag我地都照打, 個場我地最後先開始狂lag, 我點知你地斷人,又唔係我地整到佢斷,自己d人斷左線就咁? 我地係一路都lag,無一場唔lag, ok?

引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-19 20:42 發表

兩個同時在線...人才?
成日話我地搶你果心? 果心標左係你地團??  第2場一開始就打到完場 lag我地都照打, 個場我地最後先開始狂lag, 我點知你地斷人,又唔係我地整到佢斷,自己d人斷左線就咁? 我地係一路都lag,無一 ...
哇好野啵 5個人 2個同時間在線好出奇? 個個ac好明顯今日第一日申請 咁岩又第一個睇呢個p0st?
y我地彈左你地 無人講lag/delay?

好多野睇^O^  輸左發老脾

引用:
原帖由 回憶└悶月 於 2009-10-19 20:48 發表

哇好野啵 5個人 2個同時間在線好出奇? 個個ac好明顯今日第一日申請 咁岩又第一個睇呢個p0st?
y我地彈左你地 無人講lag/delay?

好多野睇^O^  輸左發老脾 ...
我好唔想話你iq低...唉....你地信長彈左都係打到一半既事..我地一路lag都過左6級...你地會re?? 邊個第一場話
已過6級? 洗唔洗我提下你?  咁就叫參賽者...一d品德都無..唉..

引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-19 20:50 發表

我好唔想話你iq低...唉....你地信長彈左都係打到一半既事..我地一路lag都過左6級...你地會re?? 邊個第一場話
已過6級? 洗唔洗我提下你?  咁就叫參賽者...一d品德都無..唉.. ...
品德?你地有? 有就唔洗認左輸都重開p0st 串人 名都改埋 以為自己好威?
re左幾多次?你自己講  re完又要我開返好好玩? 邊個有引同你玩re場 打緊信長盃呀哥哥
我諗我地脾俘算好 re左起馬 10幾場 場場re都要我開番 好好玩?

你地自己講投降- -
甘仲有咩講      
依家又要上泥開post-,-

引用:
原帖由 lowing2005 於 2009-10-19 19:38 發表

re個陣講好左跟英打,有果心個陣都re左,扮無知?
你放個rp上黎同係公頻講我諗無乜分別.
我地當時係lag 到認輸 . 5個人都lag到行唔到,唔係洗乜認輸? 我地個陣都特登升到6lv以上先一齊走,比你地開心下就咁樣,唉,以為 ...
你地係咪第一次打比賽...?
他們的確不是在公頻用粗口罵你們
沒人叫你看rp的 拜託
"你放個rp上黎同係公頻講我諗無乜分別"
rp是給工作人員看的 其他人看不看是他們的選擇/權利

回復 41# 的帖子

十分認同

42 123
發新話題