發新話題

其實請「槍」打信長盃 算唔算犯規?

[Close]
學我咁第1場比CoOL gg...^v^

無啦啦又關我地事

引用:
原帖由 Silent_ 於 2009-10-19 23:35 發表
第一場槍 1個鐘100兵 第3場槍40MINS 250兵, 你會唔會估到無端端咁大分別? 戰術都亂哂啦

線報說對手請了3枝槍
也許是對方的戰術~~第一場故意輸讓你輕敵滴
況且都已判北敗輸了
還要提嗎?

通常第一場多數都未必打得出實力!
因為大家都未合作到,到第二場真正既實力便上場了!

引用:
原帖由 笑你無帽 於 2009-10-19 19:43 發表

唔通用自己ac
跟住比人唱通街?

你要知道vlan好多高登人士
好鍾意起人底
你可知道,你可明白
如果你係屋企上網,又唔轉ip的話
同樣是被人起到底的
現在小朋友真稚嫩            
p_R0

請槍唔係問題
問題係請唔請到姐            
p_R0

引用:
原帖由 Silent_ 於 2009-10-19 23:35 發表
第一場槍 1個鐘100兵 第3場槍40MINS 250兵, 你會唔會估到無端端咁大分別? 戰術都亂哂啦

線報說對手請了3枝槍
系唔系 換左團友玩?  意思 5個人 轉左第2個玩槍神?

你吾比人地苦練既咩-,-
你甘講講哂啦
你不如話星願請槍

請槍....支槍一定勁嫁啦咩- -分分鐘幫唔到手..因為未夾過..ok?
Silver團★

引用:
原帖由 Silver_alan630 於 2009-10-20 22:18 發表
請槍....支槍一定勁嫁啦咩- -分分鐘幫唔到手..因為未夾過..ok?
你收拉 你邊有資格話人

引用:
原帖由 回憶└悶月 於 2009-10-20 17:45 發表

系唔系 換左團友玩?  意思 5個人 轉左第2個玩槍神?
有道理,
but
基本上就算同團比左個ac其他團友用
理論上都應該算犯規
(因為有身份證,有身份證意思=1個vlanac對1個身份證)

到最後都係比管理員解答吧

都唔明d人請槍黎做乜@_@  人地代打  咁不如唔好報名  都唔係靠自己玩開戈班人黎打 咁組團黎托咩

回復 28# 的帖子

支持樓上既人講既野 信長盃請槍 不如叫支槍自己開團黎打好過啦
就算俾你入到4強 都要真人出現 到時 你請咩? 講龍大飲茶 ?

都唔明點解有d人請完槍比人dq左
仲可以say比機會人打多幾場
比個落台階自己吧

發新話題