發新話題

好gag- -無限團 開2個團打比賽

[Close]
引用:
原帖由 aRYIp. 於 2009-10-23 09:08 發表
有dick一半既作風禍      
吹到又關我事lo...
岸尻

點樣知道佢地系2隊-.- 證據?

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-10-26 13:41 發表

吹到又關我事lo...
岸尻
我都無話關你事      我只系搵個型容字

例如篤屎好似你 甘都吾關篤屎事架

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2009-10-26 18:02 發表

我都無話關你事      我只系搵個型容字

例如篤屎好似你 甘都吾關篤屎事架
收聲la 廢才

龍大係邊個??????????

懷疑  無限團 請槍...

大家睇完rp覺得咁既水平會係槍手嗎-_____-

................................................................

你真係唔清楚無限團班人做咩!!!

自己落去土瓜灣無限網吧睇睇 ok??

10尻幾條友 唔開2團打比賽 唔通報1個團 10尻條友輪住1人1場咩!!

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-10-27 12:51 發表
你真係唔清楚無限團班人做咩!!!

自己落去土瓜灣無限網吧睇睇 ok??

10尻幾條友 唔開2團打比賽 唔通報1個團 10尻條友輪住1人1場咩!!
]
夠中肯 雖然大家唔同團 但我都知你住土記

呢條友...唔係(求其隊)架~
我係求其隊隊長~
不過你地無限團~係網上到留言話自己請槍...又太過張揚既~
係msn到你講完我都算la~仲要係網上留帖講~
個帖係我地兩隊對戰果個帖到有記錄~你地自己隊友講過~
正選不在,求其搵幾個fd頂上~
第一場同第3場都係咁...分兩日打兩日你地都話正選不在~
唔知係米暗串我地~
不過算la~我地輸左就係輸左~
都唔會上數d咩~
不過你地真係犯了請槍問題~
請大會正視問題吧

引用:
原帖由 jy03121989 於 2009-10-27 22:17 發表
呢條友...唔係(求其隊)架~
我係求其隊隊長~
不過你地無限團~係網上到留言話自己請槍...又太過張揚既~
係msn到你講完我都算la~仲要係網上留帖講~
個帖係我地兩隊對戰果個帖到有記錄~你地自己隊友講過~
正選不在,求其 ...
正如他所說的
妳誤會了他的意思
正選不在.............當然找fd頂上...
所謂的fd指的是後備...........
試想想大家都在同一間網吧玩....
不是應該用fd去稱呼他嘛?
當然那個(fd)後備所說的也包括我..........
妳看rp可以發覺我不是每場都打的.........

你有證據先好講啵   

人地人多開2隊有咩出奇???
咁有個團15個人咁係唔係要輪流玩??
不如話你輸左唔順超??
(純粹個人意見)

有戲睇
ME[毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒]嗎?

發新話題