發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
請槍囉吹到~依加d人真係愈黎愈莫名其妙

星願+油  支持

雙方都係強隊
贏了就是強者
等待vlan管理員公佈結果吧
不要再給壓力 星願 , NiF , 評審團隊  了

話說請槍..         那現在 讓我打敗你      算不算請了 星願 的 流星_k 來幫手打呢?      

NiF_End-

我全場係咁見到小軒尾刀

引用:
原帖由 Feather_ 於 2009-10-25 12:22 發表
我全場係咁見到小軒尾刀
咪踢爆我

引用:
原帖由 NiF_End- 於 2009-10-25 12:27 發表

咪踢爆我
怪小賢啦

佢用你黎拍 全場見你1技尾刀

引用:
原帖由 Feather_ 於 2009-10-25 12:31 發表

怪小賢啦

佢用你黎拍 全場見你1技尾刀
根本尾刀神。..     (不過有一兩次真係驚殺唔到先開槍-.-+)

引用:
原帖由 天洛 於 2009-10-24 23:16 發表

呃post姐
同jboy咁fd 緊係撐jboy
fd就撐

都吾知關星願咩事.

有星願既人就係星願?

佢地自己組隊.

用得其他名報就吾係星願LA ]]

老實說,,有係豬豬絲活潑既團隊都大約知道NIF既實力
唔好怪我扮專家,,一早巳經睇唔過眼,,
根本vlan勁多井底之娃,,唔知頭唔知路又話果隊勁果隊西利
尼D咁既[[廢話]],,根本唔洗放在眼內
再點講都好,,勝負都巳分,,
再談論下請槍尼個問題,,試問邊到搵黎咁多支槍!?
請槍=WIN硬!?,,根本就搵野黎講

引用:
原帖由 Rie×Sakura 於 2009-10-25 16:10 發表
老實說,,有係豬豬絲活潑既團隊都大約知道NIF既實力
唔好怪我扮專家,,一早巳經睇唔過眼,,
根本vlan勁多井底之娃,,唔知頭唔知路又話果隊勁果隊西利
尼D咁既[[廢話]],,根本唔洗放在眼內
再點講都好,,勝負都巳分,,:hands ...
你講得好岩     ***根本vlan勁多井底之娃***

經系統記錄涉及帳號為 CoOLWiND_

目前調查結果:
2.1 NiF_FatCaT25
2.2 NiF_FatCaT25
1.1 CoOLWiND_
1.2 CoOLWiND_
2.1 CoOLWiND_
2.2 CoOLWiND_
以上6場裝備擺位習慣一樣

1.1 NiF_FatCaT25
1.2 NiF_FatCaT25

裝備擺位習慣好明顯唔一樣

1.2 NiF_FatCaT25

同類英, APM 差別好大

至於評審裁決結果如何, 就須要時間研究, 再作判決.

管理員個結果我睇唔明

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-25 18:31 發表
經系統記錄涉及帳號為 CoOLWiND_

目前調查結果:
1.1 CoOLWiND_
1.2 CoOLWiND_
2.1 CoOLWiND_
2.2 CoOLWiND_
以上6場裝備擺位習慣一樣

1.2 NiF_FatC ...
單野抄到咁大
如果係
nif個名會唔會即臭

.

發新話題