發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
引用:
原帖由 制裁李志華 於 2009-10-25 19:43 發表
點解因為星願輸左,就放咁多心機落去插nif,但係其他唔出名既隊伍,比人講話請槍就冇人理~_~
重申1次

不是星願

有2個曼聯.入左南華.  南華係咪改名叫曼聯..

而且.

有任何懷疑.  龍大也會落力查證.  不要說到黑商作業

如果證實請槍 那之前留言的人 就     

老老實實 是不是因為NIF團隊再之前平台拿過獎項 輸了不服 就屈他們[NIF]?
如果你們今次比賽撞的團隊不是他們[NIF] 是其他團隊 但是你們輸了
是不是又說對面請槍 我覺得不會吧 如果對面沒有一點名氣 相信你們不會這樣說
在說 你們這隊人馬都有在比賽中拿過獎項 你們隊員是不是
方 228 秋風 新丁 流星K   ????想不到你們輸了就會說人請槍 技術差就是技術差吧
[我睇了2場rp] 很明顯NIF實力 合作 發揮 高了 你們也許你們之前贏了他們..現在 反而比他們2:0 心情的確會不爽 但 你地也不用冇品到 這樣!!
[此人睇過rp所看見的]織田第一場 你們槍神 5分鐘死兩次 接著 使用 閃介去跟果心1換1 再被信長殺掉 這個是你們應有的比賽 水準嗎 我覺得你們發揮得不夠好所以才輸掉
                                                我2邊都冇幫只講出心裡說話..再說不關我的事情 但看見NIF就來比龍大取消資格 '' 替他們說說[心中話把] 人是有進步的...不是 年年都是[Star]拿冠軍

O 吾知點解見到龍霸 就想笑

重申一次 這隊不是星願

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-10-25 19:48 發表
老老實實 是不是因為NIF團隊再之前平台拿過獎項 輸了不服 就屈他們[NIF]?
如果你們今次比賽撞的團隊不是他們[NIF] 是其他團隊 但是你們輸了
是不是又說對面請槍 我覺得不會吧 如果對面沒有一點名氣 相信你們不會這樣 ...
龍霸突然之間好中肯

引用:
原帖由 EndLeSs_RoAD 於 2009-10-25 19:46 發表

重申1次

不是星願

有2個曼聯.入左南華.  南華係咪改名叫曼聯..

而且.

有任何懷疑.  龍大也會落力查證.  不要說到黑商作業
笑料..    你2個曼聯入左南華 足球11人踢 咁仲有8個人係南華 當然還是南華吧?
但若果. 信長來說是五個人一隊的.    咁你入面有三個星願 主力     那就算不用改名 也是屬星願吧?

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-10-25 19:48 發表
是不是又說對面請槍 我覺得不會吧 如果對面沒有一點名氣 相信你們不會這樣 ...
我們這2場當然是輸了

我們其他人也沒出聲.

我們也認這2場表現差. 沒默契等

輸了其他隊. 但對面請槍.  為何不可求證一下呢

nif 在其他平台拿了什麼獎.. 我不太清楚.  為何他拿獎我們要不服呢

路過

hi

我是神的化身'

黃俊融是垃圾

你們怎么樣說都可以了....你口口聲聲冇[冇唔服]
甘你話對面請槍..[代表咩]仲有..點解NIf請槍要等到現在??難道現在的[Star]比以前強大?? 再說比賽 [4強比賽出去打唔通都可以叫人幫打? 有實力就是有實力. 個個好似你地甘 [輸左唔鉅  話對面請槍 甘 龍大咪好唔得閑]
  都唔知笑唔笑你好!!

好彩我醒
去左某隊參加比賽

唔係跟星願既話比李俊文害輸左

請不關事的不要在發表任何評價或看法
但歡迎任何人提供有資料, 緊記附上證據

引用:
原帖由 花公子 於 2009-10-25 20:00 發表
路過

hi

我是神的化身'

黃俊融是垃圾
中肯      
呢一句笑9死me
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2009-10-25 20:04 發表

中肯      
呢一句笑9死me
黃諾軒都是垃圾 gd?

引用:
原帖由 Server2007 於 2009-10-25 20:03 發表
請不關事的不要在發表任何評價或看法
但歡迎任何人提供有資料, 緊記附上證據
當無事發生過未好
搞咁多野做咩
玩cs la

發新話題