發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
抱歉說一句

很多人說nif 今場又請槍

希望可以查證下.. 如有不是. 我本人再開post講sorry

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-24 20:13 發表

同感
反應非常之慢, 警覺性亦好低, 5分鐘死2次
劣勢之下仲要壓到兵線好前, 佢似乎無壓線既觀念~加快死亡
第一把刀仲要出陣太, 之後又出返和泉 ... ...
谷防禦谷敏捷

引用:
原帖由 dian__bee 於 2009-10-24 20:44 發表

谷防禦谷敏捷
咁又係~ 如果考慮到自己反應慢, 係咪都開唔切抗
出和泉都無機會補, 不如先出個能量鋼撐血防
正如一般主攻手食兵靠尾刀, 電卷屬於輔助食兵+殺人性質
但果隻雜由於尾刀差, 不斷電兵, 雖然會將兵線壓前左同缺魔, 但起碼食到兵先
我行我素

引用:
原帖由 EndLeSs_RoAD 於 2009-10-24 20:34 發表
抱歉說一句

希望可以查證下.. 如有不是. 我本人再開post講sorry
已經展開調查, 及聯絡當事人詢問.

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-10-24 21:04 發表

咁又係~ 如果考慮到自己反應慢, 係咪都開唔切抗
出和泉都無機會補, 不如先出個能量鋼撐血防
正如一般主攻手食兵靠尾刀, 電卷屬於輔助食兵+殺人性質
但果隻雜由於尾刀差, 不斷電兵, 雖然會將兵線壓前左同缺魔,  ...
頭幾波可見尾刀已有困難   一直依靠雷電卷   
導致缺魔  可見控魔能力是如此低!

岩岩訓左教 =呢家咩事情????

NIF根本沒有理由請槍
他們的人馬(根本實力 系比人請他們..)
-.-希望 龍大可以調查清楚!!
NIF贏就是贏!!^_^

引用:
原帖由 [AsCian]_Abc 於 2009-10-24 22:00 發表
NIF根本沒有理由請槍
他們的人馬(根本實力 系比人請他們..)
-.-希望 龍大可以調查清楚!!
NIF贏就是贏!!^_^
想清楚先好講野-0-

任何野未有證據之前都不要亂說=]

免得擾亂人心

我只系講事實-.-''
而家龍大都系調查中
都未肯定 NIF系唔系請槍
我念好快有結果 !! 龍留!

其實NIF請唔請槍又點,點計你地都係輸左架啦

我覺得要賴既話賴出錯英,唔係正選,delay呢d會好少少

話人地請槍反而會好魚

個人意見only,任**不良詞語**唔嬲

By 幻仔 Lindvior&SlivErRoeNe

老老實實講句  之前既冠軍都唔並依家既冠軍
贏左就係贏左  人地NIF 有實力 贏有咩出期
你要話人請槍既 你不要話  星願主力無出哂黎仲好LA=.=
咁樣會無咁魚

NIF 100%用自己實力WIN,輸唔起?????
輸唔起就唔好打比賽啦A_A

贏咪贏 輸咪輸囉  有贏緊有輸嫁啦
唔知係咪有人輸左唔服氣 0.0 話請槍 !!!
人係會有進步 SAD 可憐蟲

引用:
原帖由 EndLeSs_RoAD 於 2009-10-24 20:34 發表
抱歉說一句

你懷疑COOL + NIF 聯隊?

我并不是比賽成員之一

我只是表達和對別人提出既意見質疑~

冇幫人賴任何野=]

發新話題