發新話題

比賽: NiF高潮CoOL vs 讓我打敗你

[Close]
抱歉說一句

很多人說nif 今場又請槍

希望可以查證下.. 如有不是. 我本人再開post講sorry

引用:
原帖由 制裁李志華 於 2009-10-25 19:43 發表
點解因為星願輸左,就放咁多心機落去插nif,但係其他唔出名既隊伍,比人講話請槍就冇人理~_~
重申1次

不是星願

有2個曼聯.入左南華.  南華係咪改名叫曼聯..

而且.

有任何懷疑.  龍大也會落力查證.  不要說到黑商作業

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-10-25 19:48 發表
老老實實 是不是因為NIF團隊再之前平台拿過獎項 輸了不服 就屈他們[NIF]?
如果你們今次比賽撞的團隊不是他們[NIF] 是其他團隊 但是你們輸了
是不是又說對面請槍 我覺得不會吧 如果對面沒有一點名氣 相信你們不會這樣 ...
我們這2場當然是輸了

我們其他人也沒出聲.

我們也認這2場表現差. 沒默契等

輸了其他隊. 但對面請槍.  為何不可求證一下呢

nif 在其他平台拿了什麼獎.. 我不太清楚.  為何他拿獎我們要不服呢

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-10-25 20:00 發表
你們怎么樣說都可以了....你口口聲聲冇[冇唔服]
甘你話對面請槍..[代表咩]仲有..點解NIf請槍要等到現在??難道現在的[Star]比以前強大?? 再說比賽 [4強比賽出去打唔通都可以叫人幫打? 有實力就是有實力. 個個好似你地 ...
我不是星願人

但我也知星願在ky**第1. nif才第2

為何他們要不服..

而且

nif 在kyx 時早已開始請槍

根本不是等到現在吧

引用:
原帖由 制裁李志華 於 2009-10-25 20:22 發表

輸左先講,我覺得佢地一早唔要面啦=.=
打完才知. 怎未打就講定

而且.

你們是默認= =?

發新話題