28 12
發新話題

請龍大幫幫忙!有關平台神手 vs L☆VE┐ 約戰問題!

[Close]

請龍大幫幫忙!有關平台神手 vs L☆VE┐ 約戰問題!

對方 要我們強行 屈服他們所提出的時間 很不公平

注意!
對方唔係見到我地開post反映約戰出現問題,先跟住開post嘛???
我方沒有強行要你地屈服囉!!!!!
星期1~5早上至下午就讀書,返學!!!夜晚就返工!算係半供讀,邊讀邊返工ok?雖然不是每晚都要返!
但係星期6,日晚均要返工!因為6,日均是繁忙日!!!(我地(3個)均返同一間店)
有兩個隊員就要練籃球,所以星期5,6晚均不能打!!!
你地呢?只係交代有fd要返夜,冇交代數目!!!即係原因不明確啦!!!
返工既佔少數,即係可以請假都得啦!?其他隊員呢?冇交代,只係話夜晚先得閒!!!即係得你講,唔駛原因既!?

一發佈第2回合既對戰名單,我已馬上說明,盡量說明清楚幾時唔得閒,點解唔得閒,所以講出兩個時間

星期日既中午(11:30am~12:00am),星期6既中午(12:00am~1:00pm),呢兩段時間係最早可以開始到遊戲"
星期日下午(3:00pm~4:00pm),星期6下午(3:30pm~4:00pm)呢兩個時間之後就應該唔得閒!
星期5晚可能可以打,不過就算打到應該只打一場"...

你地!???第一個反應:
頂又3 玩野呀 報警

算係咩態度?

你地班友想不戰以勝? 無禁易  講個時間出來快d 打左佢
放鬆d 啦香港人  
認真你就輸了

L☆VE┐ <--好老實..既然你地咁忙
          點解仲要報名參加比賽呢

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-26 09:20 發表
L☆VE┐  
嗯佢地個時間的確好死 無計 我隊只好屈服 orz

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-24 00:51 發表
慢慢黎wo 禁心急做咩後生仔
你上放你個msn 上來我+你
當初我好主動約戰,係你地不在乎地叫我地慢慢黎,唔好心急!!!
而且msn我都係個時馬上有+到你地,只係冇回應!
所以你宜家話係我地強行要求你地屈服?說笑嗎?一早約你地,希望你地快d落實,宜家傾唔掂啦,你就開post話我地強行要你地屈服??仲話不公平???
有請龍大幫幫忙,
希望龍大同各位有睇post的人評下誰是誰非吧!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:22 發表

當初我好主動約戰,係你地不在乎地叫我地慢慢黎,唔好心急!!!
而且msn我都係個時馬上有+到你地,只係冇回應!
所以你宜家話係我地強行要求你地屈服?說笑嗎?一早約你地,希望你地快d落實,宜家傾唔掂啦,你就開post話我地 ...
雖然你地忙..但我見你地都好重視呢個比賽-,-
但現實就係現實..比我都揀個你地唔得既時間
贏都贏得輕鬆

回復 4# 的帖子

注意,我地係編好時間,係沒有浪費時間囉!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:24 發表
可惜你唔係對住我地..
唔係我都會盡量配合你
可惜!!可惜!!

引用:
原帖由 L☆VE┐小云 於 2009-10-26 09:24 發表
但係你只係從你自己隊 ge 出發點 去 正個時間出黎 你地有無諗過我地呢?
e+個大家個時間唔岩啦 我地大家係咪應該去解決 眼前ge 問題先呢? 唔係大家互指大家的不對
好老實e+野 唔係你就我 就係 我就你+啦 e+我地就你啦 ok味? 我唔想筆戰

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-26 09:24 發表

雖然你地忙..但我見你地都好重視呢個比賽-,-
但現實就係現實..比我都揀個你地唔得既時間
贏都贏得輕鬆
禁唔得ge 勝之不武
我真係唔想 [筆戰]以戰

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:29 發表

但係你只係從你自己隊 ge 出發點 去 正個時間出黎 你地有無諗過我地呢?
e+個大家個時間唔岩啦 我地大家係咪應該去解決 眼前ge 問題先呢? 唔係大家互指大家的不對
好老實e+野 唔係你就我 就係 我就你+啦 e+我地就你 ...
人地一早講好晒星期1-5都唔得-,-
依家星期一你先講你地就人地..
就左同冇.有咩分別

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-26 09:34 發表

人地一早講好晒星期1-5都唔得-,-
依家星期一你先講你地就人地..
就左同冇.有咩分別
如果我地立場 企硬 就唔洗打+啦

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:35 發表

如果我地立場 企硬 就唔洗打+啦
你依家就算唔企..
L☆VE┐ 都可能抽唔到時間同你地打

引用:
原帖由 v.lan 於 2009-10-26 09:29 發表

好老實e+野 唔係你就我 就係 我就你+啦 e+我地就你 ...
唔係囉!時間我提供早上至下午,宜家本次賽事,說明在星期5,6,日呢3日係方便埋返工一族,所以我地只有早上至下午時間得閒,這是返工一族的多數得閒時間!!
係你地話要出街,返工,要到夜晚食完飯先得閒"
引用:
原帖由 **廣告**. 於 2009-10-25 21:04 發表
大佬我地得5條友 一條要出街都gg 得夜晚個個番屋企食飯先齊 咁我地都無計..我地都唔想家咯
似乎是你地為左出街,而唔打比賽?!

28 12
發新話題