發新話題

信4比賽所有人必睇.

[Close]
引用:
原帖由 作反 於 2009-10-27 01:24 發表
表面證據證明nif 請槍+ 代槍

可是nif 矢口否認.   我就當不是吧

咩當唔係??話冇請就冇請,100%冇請囉唔該
有認係代槍OK?
冇話判輸唔岩,只係唔想俾人屈話請槍
NIF個埸個個都係本人自己玩
重點係想講冇請槍OK???明冇? ...
引用:
原帖由 黑店[jboy] 於 2009-10-27 01:08 發表
我都接受你既道歉
不過我呢家隻ac比你搞到入唔到vlan盃4 區=.=

我唔明點解兩邊都算一場雙識要搞到大家咁

同埋你同小賢可唔可以唔再因1d小事嘈交ok? 因為你拎呢個重點搞到呢家咁 呢d=私人感情

不過你今次真係好過 ...
連當事人都接受道歉 . 你又何必汁著.

引用:
原帖由 菊花仔 於 2009-10-27 01:42 發表

搞事仔 根本                 

引用:
原帖由 菊花仔 於 2009-10-27 01:42 發表

冇計,咁事實係冇請槍,的的確確係以實力勝出
就係因為佢個所謂既爛證據,就俾人屈話請槍
俾你都唔服
都係個句重點係冇請槍
信不信由你地啦

網上比賽代打問題連 WCG 都無法解決, 就算網吧現場打, 都未必能 100% 防止代打.
單憑 vLan 伺服器記錄數據無法一一查出, 而我都唔想一一去查, 更加唔想突然加條規則秋後算帳, 去查處過去發生的事情.

只因在調查 nif 團問題時, 意外查出 nif 團與 cool團 代打問題突出, 佢地玩得太過份, 唔止係代一場兩場, 而係代幾個團打, 猶如操縱賽果般. 所以只好抽與 nif團 和 cool團 相關既團隊出來.

對於 nif 涉嫌請槍問題更是無奈, 我都好清楚 nif團 系有實力, 唔需要請槍.
但很不幸, 當有人提出投訴後, 我見到 似乎系與 nif團 相關人物所言所作, 實在令人失望.

但我對 nif團 的敬重, 似乎未有得到相應的對待
當查到 NiF_FatCaT25 與 CoOLWiND_ 相關聯時,
當公佈初步的 Replay 分析後,
當根據資料同徵詢多人意見作出裁決後,
我一再給機會 nif團 同相關人士 作解釋, 可惜反應令人失望.

事實上 nif團 是否請槍, 我根本唔知, 我只可以根據資料同他人意見作裁決,
或者只可以說 NiF_FatCaT25 甘黑仔去佐 CoOLWiND_ 屋企打,
而佢系2場比賽中某些行為習慣, 正好與 CoOLWiND_ 過去4場比賽某些習慣一樣.
被人認為系請槍.

原本就算系甘樣, 但並不足以改變賽果, 最多禁止某人出賽.
除非發現 nif團 有更多人有類似情況.

可惜當意外查出  nif 與 cool 代打特別問題嚴重, 將相關團隊抽出來後,
我只睇到  nif 與 cool 既人不斷搞事, 搗亂比賽.

另外我會慎重考慮 CoOLNiC 私下對我所講內容.

如果你地真係希望網上比賽可以繼續搞落去, 就算你地唔再系 vLan 玩/比賽都好,
我都希望你地可以認真對待比賽, 唔好再參與代打, 否則只會令比賽失去意義,
你地再勁都得唔到圈外人認同, 人地只會認為你地系玩玩下, 唔會尊重你地.

我會盡量系下次比賽前研究出成本低既防代打方案.

當初幫手打是因為希望能夠幫到朋友...但當時卻沒有想到這樣做會影響了這一次比賽
就好像suki所說的最後只有五個人真正的出來比賽      令到比賽失去了意義
所以我在此跟受害的團隊致上最深的歉意    我們NiF永遠不會再為任何團隊代打任何比賽 ~

你這廢槍神最對唔住我

作為經理人我俾啊方同你一隊

失望.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

對唔住 我不知道這可惡的馬面會開post道歉 看來我在loser版開的post 都可以免了

當然, 好多人msn 都向我投訴話未開打對手就先嗆話會請邊個邊個打

我見請槍問題嚴重 由第一回合都請教過龍大很多次

我都建議過很多人去舉報 (但連向我訴苦的隊伍自己都本身有請槍 無奈)

比賽前更好多人話今屆比賽係請槍比賽, 唔公平,

而家出來查又引來咁多爭議. 真叫人痛心疾首

今次精k 帶來咁多麻煩應該post佢唱k 既片上來
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

@@點解nif  變左黑店 ge 個名

引用:
原帖由 黑店[jboy] 於 2009-10-27 03:49 發表
當初幫手打是因為希望能夠幫到朋友...但當時卻沒有想到這樣做會影響了這一次比賽
就好像suki所說的最後只有五個人真正的出來比賽      令到比賽失去了意義
所以我在此跟受害的團隊致上最深的歉意    我們NiF永遠不會 ...
返屋企含蕉啦你^^信你一成,碌尻都變心形啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隻廢槍原來係流星k-_____-
!_!

下次抄下d 高手出裝...令到以為我係比高手代打緊都得!.!

引用:
原帖由 我冇MH嫁 於 2009-10-27 08:30 發表

返屋企含蕉啦你^^信你一成,碌尻都變心形啦
話俾你聽佢幫打,只係真係諗住幫FD,NiF團得佢自己一個代人打過
如果真係有心要影響個比賽,相信唔會得佢自己代打
佢個出發點純粹係幫FD

經過徵詢專家意見, 可以確認 NiF_FatCaT25 系他人代打.

希望 NiF_FatCaT25  及涉嫌代打者 CoOLWiND_  可以出來交代事件.

我唔明點解你唔自己搵呢2個人問清楚先
就係個POST到話確認左

如果唔係你一口咬定左NiF請槍
我諗都唔會搞到咁大件事
因為事實係冇請槍,冇啦啦要食咁大隻死貓點啃得落呀=]

個人認為流星k處理今次事件上用意雖不善 但勇於承擔令我對他本人實在另眼相看
識英雄 重英雄
真小人 偽君子
經過今次我相信三管會變得更有能力去舉辦比賽
始終成長中必須要有犯錯的陪同
還望星願仍然可以繼續前進 流星k本人變得更成熟
而其他人將所有過錯放在一個人身上 然後更要理直氣壯地指出自己的「觀點與角度」
實在令人咋舌
錯就要認 打就企定
小人之心..
回頭是憤慨 看不到未來

"人之初 性本善 性相進 習相遠"

今次事情用以上 12 字經 可以總結了

比賽還會繼續, 係英雄 係狗熊 槍手 打手

現場比賽 一目了然

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-27 03:16 發表

只因在調查 nif 團問題時, 意外查出 nif 團與 cool團 代打問題突出, 佢地玩得太過份, 唔止係代一場兩場, 而係代幾個團打, 猶如操縱賽果般. 所以只好抽與 nif團 和 cool團 相關既團隊出來.

但我對 nif團 的敬重, 似乎未有得到相應的對待
當查到 NiF_FatCaT25 與 CoOLWiND_ 相關聯時,
當公佈初步的 Replay 分析後,
當根據資料同徵詢多人意見作出裁決後,
我一再給機會 nif團 同相關人士 作解釋, 可惜反應令人失望.

事實上 nif團 是否請槍, 我根本唔知, 我只可以根據資料同他人意見作裁決,
或者只可以說 NiF_FatCaT25 甘黑仔去佐 CoOLWiND_ 屋企打,
而佢系2場比賽中某些行為習慣, 正好與 CoOLWiND_ 過去4場比賽某些習慣一樣.

被人認為系請槍.
看到以上,明白了

我都當過某伺服的gm,我明白,你做的正確,加油

發新話題