發新話題

信4比賽所有人必睇.

[Close]
我發覺 點解流星k 佢5會系自己呢個po到講野

引用:
原帖由 牙_輝 於 2009-10-27 21:31 發表
我發覺 點解流星k 佢5會系自己呢個po到講野
流星k : 在這板絕筆

請睇清楚

個個都捉法律邊位
咁正何在
一係要一早打比賽用人ac保保到尾,每人只可保一個團( replay可視公正)
一係打打下保即BAN

見到流星k出黎解決私事之外  仲為龍大以及vlan解話

睇黎都要重新看待流星k呢一位人物 ^^

龍大處事公道  肺腑之言亦令人動容

今次既騷亂實屬無理之亂  大家應該更珍惜自己遊憩之地

我相信只有真正喜歡遊戲既人  先會認真看待佢

即使無法短暫擺脫社會視遊戲如敝屣既睇法  但自求beyond the game!

輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SIy_228 於 2009-10-27 17:03 發表
你打死我都唔信 流星k 會道歉

有人hack左佢ac??
你唔講我都差d中伏

不過

聲機 似 認真

聲機認真就輸了
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 戀星_秋風 於 2009-10-27 01:14 發表
你隻廢槍最對唔住係我
仲有我呀:'( :'( :'(

引用:
原帖由 MiX_FLL 於 2009-10-28 00:13 發表

仲有我呀
仲有我阿

佢前龍大 後龍大- - =] 算喇 呢d野- -唉
想吃我的胖虎拳嗎?

禮貌黎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ♂馬騮仔♂ 於 2009-10-28 22:59 發表
佢前龍大 後龍大- - =] 算喇 呢d野- -唉
我係k y o都好多人叫包大-.-

即是點?你係學校叫你老師做咩?叫全名?

風趣

事情都告一段落  可必再提呢...
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 流星_k 於 2009-10-27 01:03 發表
相信大家都知發生咩事

成件事由我隊發起

要求龍大查證nif 有沒有請槍

表面證據證明nif 請槍+ 代槍

可是nif 矢口否認.   我就當不是吧

所以我亦實踐我隊既諾言.   開post 講對唔住

龍大只係幫我地查證

...
年輕人有點狂妄 很正常 post:我都是

在這板絕筆← 咩意思= =

枉我仲係日本專程買三級書俾你..
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

喱句笑左  3級書 仲要專程 +埋係日本
YUI*FlowerFlower*

發新話題