發新話題

CoOL團隊就今次事件的詳細交代

[Close]
或者只可以說 NiF_FatCaT25 咁黑仔去左 CoOLWiND_ 屋企打

詳細交代

但係無交代肥展點解去左你屋企

引用:
原帖由 生雞 於 2009-10-27 19:05 發表

肥展同COOLWIND_ 好FD既咩?  定係.... GAY   
GAY???????????
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

接納  CoOLWiND_ 及 CoOLNiC 所講, 決定讓 CoOL 團可以繼續比賽.
下回合開始無論請人代打或代人打, 將不會有任何特赦, 希望大家注意.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-27 20:18 發表
接納  CoOLWiND_ 及 CoOLNiC 所講, 決定讓 CoOL 團可以繼續比賽.
下回合開始無論請人代打或代人打, 將不會有任何特赦, 希望大家注意.
那就沒事發生 繼續比賽吧各位^^

除左cool團  咁其他6隊點?

恭喜冷雨

接納  CoOLWiND_ 及 CoOLNiC 所講
=去人屋企打?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-27 20:18 發表
支持龍大的決定

cool幫人打團都冇事~.~

請問龍大

其餘的隊伍怎樣

我也覺得如果只有coolwind 幫人比賽 整個cool取消資格 好像說不過去
但是我覺得成為隊長的他應該負擔責任
不只是道了歉就能草草了事
因為他確實犯了規
正所謂死罪可免 活罪難饒
我認為應該cool團可以繼續參賽 但應取消coolwind其參賽資格

只有coolwind 幫人比賽<<
-.-仲有我團員 你咩都唔知吧0.0?

引用:
原帖由 CoOLWiND_ 於 2009-10-27 22:10 發表
只有coolwind 幫人比賽 -.-
仲有我團員 你咩都唔知吧0.0?
我原以為 龍大 見得1個代槍 先格開外恩
點知原來事態嚴重

-.-有咩唔怕講 有做就係有做 我第一頁交代得好清楚 你睇清楚先再講 唔該

發新話題