發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]

☆中國團〞 vs ★Star`08Team

遊戲類型: 信長盃4 第三回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

希望可以今晚11點打

打祖國                

今晚1定唔可以了

中國= =不知lose or win?

國寶 我十支持你

o~~淨係支持國寶咋??

對方提出的零晨5時和晚上10時比賽,我方主要成員也是學生,對於我們來說是極度苛刻
所以我方真的不可配合
而我方供給敵方的時間可在明天早上10點至9點向我方人員約戰
假如不可配合,我方可能會根據守則:不積極一方導致無法進行比賽而作出投訴

我一早就同你地解釋左點解要呢d時間~~
我方有2個隊友因為返工~朝11晚9時間
你方係因為唔想俾牙媽小(好似係得1個隊友)~~所以夜晚10點唔得
你9點同10點開波都係遲1小遲~~
點解你方唔可以就我地10點先打??
我地既時間係pm10-am9~~

支持國寶=[

大佬,你星期6,日都係提出零晨5時和晚上10時比賽
根本對於一般人黎講,點都係早上10點至9點更加合理掛
回應返我已經答左你既問題,你會唔會為左打機而同你屋企人嘈呢
即係就算你牙媽狂嘈你,你會叫佢死開咪嘈跟住關埋房門打機比賽?

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 19:33 發表
對方提出的零晨5時和晚上10時比賽,我方主要成員也是學生,對於我們來說是極度苛刻
所以我方真的不可配合
而我方供給敵方的時間可在明天早上10點至9點向我方人員約戰
假如不可配合,我方可能會根據守則:不積極一方導致無法進行比 ...
我地唔積極??只係你個人稔法
比賽名單一出我就抽籤+add你地msn傾
即刻係到回左時間睇下你打唔打得
你地呢??籤都味抽??同我講積極???

.. 你地既要求好離譜lo 一係叫人太早起身 一係叫人太遲訓教   連星期日都係咁 中要番工  好gag lo

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:01 發表
大佬,你星期6,日都係提出零晨5時和晚上10時比賽
根本對於一般人黎講,點都係早上10點至9點更加合理掛
回應返我已經答左你既問題,你會唔會為左打機而同你屋企人嘈呢
即係就算你牙媽狂嘈你,你會叫佢死開咪嘈跟住關埋房門打機比賽? ...
你個團員係話去網吧玩囉~~
話屋企廢機玩唔到~~
d記錄我仲有洗唔洗post圖上黎
去網吧會俾屋企嘈?
[email protected]<--係佢同我講的

對不起,我不想引起罵戰

但我方隊長一早已和你msn商討中
你認為佢真係忘記左比賽既野咩?
回應返你問題,你一早同我地傾唔代表你地積極
問題係你地d時間個range同可行性明顯不夠積極啦掛

發新話題