發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:31 發表

我真係忍唔住要出聲
你溫室長大根本唔明工作為何物
你夜D開機打最多俾老母鬧
我地唔返工接近等於向老闆挑戰
而家咩時勢呀~你估搵份工咁易架
知唔知乜野叫手停口停呀
香港係唔會餓死
但俾人炒你知唔知幾大件事
一來 ...
wow 又關你事wo
又要出位?

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:31 發表

我真係忍唔住要出聲
你溫室長大根本唔明工作為何物
你夜D開機打最多俾老母鬧
我地唔返工接近等於向老闆挑戰
而家咩時勢呀~你估搵份工咁易架
知唔知乜野叫手停口停呀
香港係唔會餓死
但俾人炒你知唔知幾大件事
一來 ...
你要知到親情比錢重要呀

那請你也post埋我向你提出是有3個隊員有問題ok?
我隊總會有d知得清楚多d隊員既情況(因有手提連絡),有d知得冇咁多隊員既情況
呢位隊員所講既係1位隊員,他說那位隊員情況只是那3位其中1位
我們明明已提出明天10點至9點極大的range,但你地提出既時間點都理虧掛
要在10點開始不是有點兒不正常嗎,而我們的9點開始而是極大極大的退步

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:30 發表

都話左屋企人唔比lo  , 你d家人唔管你 唔關心你 你幾點去 幾點番有咩問題 但係我地唔係呀麻!
既然你地咁孝順
何不聽父親母親說話
不打機,多溫書
努力學習呢???

參加比賽同聽阿媽話本身已經有衝突
仲可以大條道理令阿媽出黎做原因

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:32 發表

你根本就係歪理黎 叫人地唔好咁早訓 叫人地咁早起身
一句講哂你地都係想出哂5個幣英既姐
~08Ms~
silly_sm
未來是個迷
帝國超人
花月.
dicksonhang

你地都有6個人..你係msn同我既對話係你有1個隊友唔可以咁夜玩
會俾老母小...
咁你地都有後備~~
咁都證明你地唔想出幣英

引用:
原帖由 佐佐木嵐爺 於 2009-10-31 20:34 發表
wow 又關你事wo
又要出位?
中國團唔關我事???
你真係好笑

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159076&extra=page%3D1

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:36 發表

既然你地咁孝順
何不聽父親母親說話
不打機,多溫書
努力學習呢???

參加比賽同聽阿媽話本身已經有衝突
仲可以大條道理令阿媽出黎做原因
唉 你睇下人地幾多隊員 人地冇非一句講哂想出5個精英炸   
我有讀書嫁 不過讀書時讀書 lo 如果你日又讀書 夜又讀書 冇精神病都變有啦

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:37 發表

~08Ms~silly_sm未來是個迷 帝國超人花月.dicksonhang
你地都有6個人..你係msn同我既對話係你有1個隊友唔可以咁夜玩
會俾老母小...
咁你地都有後備~~
咁都證明你地唔想出幣英 ...
你明6對18的差異嗎?

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:35 發表
那請你也post埋我向你提出是有3個隊員有問題ok?
我隊總會有d知得清楚多d隊員既情況(因有手提連絡),有d知得冇咁多隊員既情況
呢位隊員所講既係1位隊員,他說那位隊員情況只是那3位其中1位
我們明明已提出明天10點至9點極大的range,但你地提出既時 ...
我想問你..你9點開始打~~都要打到12點幾
你10點打都係遲1個鍾
返到去係咪都會俾人小嫁啦~~
我地既時間都做左好大好大既讓步
10pm-9am
你估我地真係唔洗訓??
你要稔下我地第2朝仲要返工

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:39 發表

你明6對18的差異嗎?
關咩人多事唔事
我由報名果陣都冇稔過俾d新團員參賽
但佢係我地團員~~
唔通報名果陣踢晒佢地出團???

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:38 發表

我有讀書嫁 不過讀書時讀書 lo 如果你日又讀書 夜又讀書 冇精神病都變有啦 ...
你呢句說話好有偉論feel
你完全否定d日讀夜讀但真係無精神病既人存在

既然你咁有道理
點解唔說服你阿媽??

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:35 發表

你要知到親情比錢重要呀
唔做野要做雙失??
你試下出黎做野唔好比家用..
睇下你屋企人會點
家用係咪錢??
錢同親情點分開講

又係你地自己話約8點   又要10點 神又係你 鬼又係你 講哂啦

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:38 發表

我有讀書嫁 不過讀書時讀書 lo 如果你日又讀書 夜又讀書 冇精神病都變有啦 ...
咁d10a 9a 8a點算

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:42 發表
又係你地自己話約8點   又要10點 神又係你 鬼又係你 講哂啦
依家確實就唔到時間~~
佢地臨時先同我講冇假..
我約8點果陣我有講明~~我要夜d or天日先答到你地
我冇明確答應ok?

發新話題