發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:55 發表

很抱歉~~那13人都不是打團的ok??
你叫我搵d唔識打團既人去比賽..那不是叫我白白去輸場比賽??
我地唔積極??由頭到尾都好積極囉sor~~
只係你地拎住10點唔玩得既理由..係都唔很打
ps:今天係星期六仲要係萬聖節~~你同 ...
那請你post我和你的對話紀錄
我已在前的post說了我們有些隊員比較會熟悉其他一些隊員
他所知的是一位,而我也老早同你講了3位
只是我同佢既交流不足
有衝突嗎?

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:53 發表
等龍大判lo 咁嘈落去冇法
個比賽係為方便返工既人..
係你地去就下我地囉
你所講既讓步全都係我地返工既時間
咁叫讓步??
例如:我d隊友咁岩係星期一/二放假的話
       咁我約朝早8點至下就3點~~
      全部都係你地返學既時間..叫我讓步都好大了

倒轉頭說,那我方可以說你們拎住朝早10點至晚上9點都唔玩得既理由嗎,係都唔打嗎?

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 21:00 發表

個比賽係為方便返工既人..
係你地去就下我地囉
你所講既讓步全都係我地返工既時間
咁叫讓步??
例如:我d隊友咁岩係星期一/二放假的話
       咁我約朝早8點至下就3點~~
      全部都係你地返學既時間..叫我讓步都好 ...
對不起,我們星期一,二要返學,假如可以放假,我會和你約約其他比較早的時間

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:59 發表

那請你post我和你的對話紀錄
我已在前的post說了我們有些隊員比較會熟悉其他一些隊員
他所知的是一位,而我也老早同你講了3位
只是我同佢既交流不足
有衝突嗎? ...
而我有18位團友
我收黎都係為團熱鬧~~
冇稔過同佢地去比賽..
有衝突嗎?

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:55 發表

很抱歉~~那13人都不是打團的ok??
你叫我搵d唔識打團既人去比賽..那不是叫我白白去輸場比賽??
我地唔積極??由頭到尾都好積極囉sor~~
只係你地拎住10點唔玩得既理由..係都唔很打
ps:今天係星期六仲要係萬聖節~~你同 ...
唔識打比賽 又報咁多?   一句講哂咪只係想出5個精英 咁我都可以話我隊有6個 有1個唔識打比賽 我地都要出果5個 ok ?

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 21:02 發表

對不起,我們星期一,二要返學,假如可以放假,我會和你約約其他比較早的時間
我只係例如~~我稔冇理由5個都同一時間放假

番工正常都係朝9晚5既姐

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 21:03 發表

唔識打比賽 又報咁多?   一句講哂咪只係想出5個精英 咁我都可以話我隊有6個 有1個唔識打比賽 我地都要出果5個 ok ?
請你拉想去睇~~
我冇稔住報咁多~~
佢地一直係我地團..
唔通報名果時要踢晒佢地???

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 21:06 發表
番工正常都係朝9晚5既姐
我唔想同一個味返過工既人講返工既野
的確有工係朝9晚5..
果d只係咁多工種既一部分ok??

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:51 發表

我的說話絕對可以代表中國團
這樣還有異議嗎?
IS.英雄 團隊:just
?彈遠d啦
要代表開你中國團ac
用所屬just入黎出聲do wt

★Star`08Team ~~隊長
請你控制下你d隊員
是你說不想引起罵戰~~

現在silly_sm的說話已公然挑引我團的團友

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:54 發表

假如你說你是需要代表中國團比賽的人
我一定沒有異議
我在中國團內還是份量不輕
雖然全體團員包括我也以團長為首
但不少團員還會以我馬首是瞻
立場上我不能不為中國團說話
而且我只是技術問題把帳號暫時退出中國團
事實上我還是中國團的一份子
與團有關的事
我不能不理
抱歉

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 21:08 發表

我唔想同一個味返過工既人講返工既野
的確有工係朝9晚5..
果d只係咁多工種既一部分ok??
我想你諗得太呼淺..
人地想讀好D書搵份好工做..你就針住佢無反工黎嘈
SOSAD

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 21:13 發表

我在中國團內還是份量不輕
雖然全體團員包括我也以團長為首
但不少團員還會以我馬首是瞻
立場上我不能不為中國團說話
而且我只是技術問題把帳號暫時退出中國團
事實上我還是中國團的一份子
與團有關的事
我不能不理 ...
什麼是事實? vlan系統才是事實呀  

發新話題