24 12
發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
.. 你地既要求好離譜lo 一係叫人太早起身 一係叫人太遲訓教   連星期日都係咁 中要番工  好gag lo

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:06 發表

請問你有冇出過黎做野???
星期日一定要放假??一定有假放??
我稔你都係拎返你牙媽個年代出黎講
你出過去做野再同我講星期日啦
好心你地冇時間就唔好打比賽啦 唉 你估個個好似你地咁夜訓咩

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:21 發表

龍大都話左~~呢d時間係方便返工返學既人
好心你地冇時間都唔好打比賽啦~~
中5生..10點就話要訓??
係咁乖既就唔會打機係去溫書啦
仲要去網吧?? ...
乖 唔係人?  我覺得係人之常情既姐

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:28 發表
你d隊員係咁同我講
去網吧都可以去夜d嫁ja
都話左屋企人唔比lo  , 你d家人唔管你 唔關心你 你幾點去 幾點番有咩問題 但係我地唔係呀麻!

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:30 發表

那我有理由相信及懷疑你地唔會咁早訓
你根本就係歪理黎 叫人地唔好咁早訓 叫人地咁早起身
一句講哂你地都係想出哂5個幣英既姐

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:31 發表

我真係忍唔住要出聲
你溫室長大根本唔明工作為何物
你夜D開機打最多俾老母鬧
我地唔返工接近等於向老闆挑戰
而家咩時勢呀~你估搵份工咁易架
知唔知乜野叫手停口停呀
香港係唔會餓死
但俾人炒你知唔知幾大件事
一來 ...
你要知到親情比錢重要呀

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:36 發表

既然你地咁孝順
何不聽父親母親說話
不打機,多溫書
努力學習呢???

參加比賽同聽阿媽話本身已經有衝突
仲可以大條道理令阿媽出黎做原因
唉 你睇下人地幾多隊員 人地冇非一句講哂想出5個精英炸   
我有讀書嫁 不過讀書時讀書 lo 如果你日又讀書 夜又讀書 冇精神病都變有啦

又係你地自己話約8點   又要10點 神又係你 鬼又係你 講哂啦

等龍大判lo 咁嘈落去冇法

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 20:55 發表

這次比賽出戰與我無關
但聯絡方面我還是有份跟進的
對中國團不熟悉的人請先了解這一點
很偉大

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 20:55 發表

很抱歉~~那13人都不是打團的ok??
你叫我搵d唔識打團既人去比賽..那不是叫我白白去輸場比賽??
我地唔積極??由頭到尾都好積極囉sor~~
只係你地拎住10點唔玩得既理由..係都唔很打
ps:今天係星期六仲要係萬聖節~~你同 ...
唔識打比賽 又報咁多?   一句講哂咪只係想出5個精英 咁我都可以話我隊有6個 有1個唔識打比賽 我地都要出果5個 ok ?

番工正常都係朝9晚5既姐

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-31 21:13 發表

我在中國團內還是份量不輕
雖然全體團員包括我也以團長為首
但不少團員還會以我馬首是瞻
立場上我不能不為中國團說話
而且我只是技術問題把帳號暫時退出中國團
事實上我還是中國團的一份子
與團有關的事
我不能不理 ...
什麼是事實? vlan系統才是事實呀  

引用:
原帖由 中國王爺 於 2009-10-31 21:19 發表

什麼都跟系統??
系統同人既分別
是感情..系統有嗎??
咩分別呀 講緊事實 ,  vlan係以團隊作實 佢ac團隊冇個名就唔係你個團  唔理你當唔當佢係你個團

4、團隊出賽隊員必須與核准參賽隊員名單相符,如有名稱不符合,該團隊會比判輸。
知唔知點解要判輸呀 就係因為你個ac唔係果個團呀 ! 就算你團點認你係佢個團 ,但係vlan黎講你唔係lo

24 12
發新話題