43 123
發新話題

比賽: ☆中國團〞 vs ★Star`08Team

[Close]
希望可以今晚11點打

o~~淨係支持國寶咋??

我一早就同你地解釋左點解要呢d時間~~
我方有2個隊友因為返工~朝11晚9時間
你方係因為唔想俾牙媽小(好似係得1個隊友)~~所以夜晚10點唔得
你9點同10點開波都係遲1小遲~~
點解你方唔可以就我地10點先打??
我地既時間係pm10-am9~~

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 19:33 發表
對方提出的零晨5時和晚上10時比賽,我方主要成員也是學生,對於我們來說是極度苛刻
所以我方真的不可配合
而我方供給敵方的時間可在明天早上10點至9點向我方人員約戰
假如不可配合,我方可能會根據守則:不積極一方導致無法進行比 ...
我地唔積極??只係你個人稔法
比賽名單一出我就抽籤+add你地msn傾
即刻係到回左時間睇下你打唔打得
你地呢??籤都味抽??同我講積極???

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:01 發表
大佬,你星期6,日都係提出零晨5時和晚上10時比賽
根本對於一般人黎講,點都係早上10點至9點更加合理掛
回應返我已經答左你既問題,你會唔會為左打機而同你屋企人嘈呢
即係就算你牙媽狂嘈你,你會叫佢死開咪嘈跟住關埋房門打機比賽? ...
你個團員係話去網吧玩囉~~
話屋企廢機玩唔到~~
d記錄我仲有洗唔洗post圖上黎
去網吧會俾屋企嘈?
[email protected]<--係佢同我講的

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:04 發表
.. 你地既要求好離譜lo 一係叫人太早起身 一係叫人太遲訓教   連星期日都係咁 中要番工  好gag lo
請問你有冇出過黎做野???
星期日一定要放假??一定有假放??
我稔你都係拎返你牙媽個年代出黎講
你出過去做野再同我講星期日啦 :handshake

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:13 發表

但我想說我看見幾乎所有post話返工既,都係話:要返工牙,星期日打牙
這不是你方的問題嗎?
仲要星期5,6,日都係返朝11晚9,1個星期放1日假仲要睇更表
我勸你方的隊員可從勞工法投訴老板 ...
你根本就唔明返工時間~~
因為你冇出去做過野
你自己問下你身邊要返工既
係咪一定星期日就放工??
星期日個個放工..你出街去邊食野..去邊買野
去邊睇戲牙~~全香港返工既日星期日都放假??
咁點商店點解會開???

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:11 發表

好心你地冇時間就唔好打比賽啦 唉 你估個個好似你地咁夜訓咩
龍大都話左~~呢d時間係方便返工返學既人
好心你地冇時間都唔好打比賽啦~~
中5生..10點就話要訓??
係咁乖既就唔會打機係去溫書啦
仲要去網吧??

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:23 發表
其實你們的隊員總多
中國長毛  
中國皇帝  
中國王爺  
中國王妃  
中國波子  
中國妓女  
中國國民  
中國神聰  
中國鴨王  
中國狗肺  
中國肥料  
中國小小  
中國格格  
中國流氓  
中國女排  
中國女優  
中國 ...
夠多又點~~佢地都有d都唔識打團..有d係岩岩學打團
我想出主力打囉..唔想就咁輸

你d隊員係咁同我講
去網吧都可以去夜d嫁ja

附件

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:27 發表

我想要你要清晰一點
是10點開始進行比賽

即是全部打機也必須是不乖
我們打機,也會溫書
那我有理由相信及懷疑你地唔會咁早訓

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:32 發表

你根本就係歪理黎 叫人地唔好咁早訓 叫人地咁早起身
一句講哂你地都係想出哂5個幣英既姐
~08Ms~
silly_sm
未來是個迷
帝國超人
花月.
dicksonhang

你地都有6個人..你係msn同我既對話係你有1個隊友唔可以咁夜玩
會俾老母小...
咁你地都有後備~~
咁都證明你地唔想出幣英

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:35 發表
那請你也post埋我向你提出是有3個隊員有問題ok?
我隊總會有d知得清楚多d隊員既情況(因有手提連絡),有d知得冇咁多隊員既情況
呢位隊員所講既係1位隊員,他說那位隊員情況只是那3位其中1位
我們明明已提出明天10點至9點極大的range,但你地提出既時 ...
我想問你..你9點開始打~~都要打到12點幾
你10點打都係遲1個鍾
返到去係咪都會俾人小嫁啦~~
我地既時間都做左好大好大既讓步
10pm-9am
你估我地真係唔洗訓??
你要稔下我地第2朝仲要返工

引用:
原帖由 dicksonhang 於 2009-10-31 20:39 發表

你明6對18的差異嗎?
關咩人多事唔事
我由報名果陣都冇稔過俾d新團員參賽
但佢係我地團員~~
唔通報名果陣踢晒佢地出團???

引用:
原帖由 ~08Ms~ 於 2009-10-31 20:35 發表

你要知到親情比錢重要呀
唔做野要做雙失??
你試下出黎做野唔好比家用..
睇下你屋企人會點
家用係咪錢??
錢同親情點分開講

43 123
發新話題