發新話題

復活戰 集中討論區

[Close]
如果真係復活戰不如就另外整多幾個回合,不過就係同而+打緊既分組賽一齊進行,大約俾幾隊係復活戰到win既幾隊計番入去分組賽,呢個提議唔知點???
i am華Dee
i am樹熊

回復 30# 的帖子

官方是沒有預計會發生這樣的事情嗎..?
另外還有對於28樓的發言..
我也想問問..
對於已經被取消資格的隊伍為何會給予「復活」?

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-10-31 13:48 發表
如果真係復活戰不如就另外整多幾個回合,不過就係同而+打緊既分組賽一齊進行,大約俾幾隊係復活戰到win既幾隊計番入去分組賽,呢個提議唔知點???
時間只有2星期 我會上報給龍大

回復 28# 的帖子

+1.
我只想官方回答關於已經被取消資格的隊伍為何會「復活」?

+2.
我只想官方回答關於已經被取消資格的隊伍為何會「復活」?

引用:
原帖由 G.ExPloDe 於 2009-10-31 13:49 發表
官方是沒有預計會發生這樣的事情嗎..?
另外還有對於28樓的發言..
我也想問問..
對於已經被取消資格的隊伍為何會給予「復活」?
個人認為 錯誤一定會有
人誰無錯

寬恕別人並非一件難事[心胸狹窄我相信對其他人也沒好處]

我只能說取消資格復活隊伍 你們可以不投票取消資格的隊伍

名單我們繼續增加 只要你們短消息 給我團隊名稱 我們查證後立即放上投票榜
[本立場並不代表官方及vlan立場]

頭先回post個時仲以為輸左既可以復活tim,原來唔係,請槍既以經係俾vlan取消左資格,點解仲可以復活,既然係咁不如叫出局la,不過我頭先既回post係對輸左既隊伍既議見,而唔係請槍而俾人取消資格的隊伍
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-10-31 13:55 發表

個人認為 錯誤一定會有
人誰無錯

名單我們繼續增加 只要你們短消息 給我團隊名稱 我們查證 ...
錯就要認
認左唔改
認黎做乜:s
回頭是憤慨 看不到未來

引用:

個人認為 錯誤一定會有
人誰無錯

名單我們繼續增加 只要你們短消息 給我團隊名稱 我們查證 ...
龍大都取消左佢地資格,而家又叫我地寬恕別人

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-10-31 13:57 發表
頭先回post個時仲以為輸左既可以復活tim,原來唔係,請槍既以經係俾vlan取消左資格,點解仲可以復活,既然係咁不如叫出局la,不過我頭先既回post係對輸左既隊伍既議見,而唔係請槍而俾人取消資格的隊伍 ...
該玩家還是有點不太清楚

輸了的確可以增加到復活賽

提名你自己心目中所想的團隊 我們會增加上投票榜

而取消資格的隊伍 你們有權可以不投該團隊的票數

回復 36# 的帖子

當然. 人誰無過?
但比賽前應該已經有一套比賽規則吧?
明知故犯當然不可原諒.
一子錯.滿盤皆落索.

我個人覺得其實vlan搞唔搞復活戰都係佢地決定,無需要開post,但係,龍大既然開呢個post討論既話,我想問如果我地支持/反對會否對此次決定做成影響

請回答
i am華Dee
i am樹熊

引用:

個人認為 錯誤一定會有
人誰無錯

打多個比喻 運動員食左禁藥都要停賽啦:s
就算全世界都原諒佢 就可以唔洗罰:s?
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-10-31 14:02 發表
我個人覺得其實vlan搞唔搞復活戰都係佢地決定,無需要開post,但係,龍大既然開呢個post討論既話,我想問如果我地支持/反對會否對此次決定做成影響

請回答 ...
這要等官方人員回答

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-10-31 14:01 發表

該玩家還是有點不太清楚

輸了的確可以增加到復活賽

提名你自己心目中所想的團隊 我們會增加上投票榜

而取消資格的隊伍 你們有權可以不投該團隊的票數 ...
這個..已經唔係有冇權投既問題.
係不滿!
既然龍大經以取消資格;點解仲可以比人投佢一票比佢「復活」?

發新話題