發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:17 發表
我唔係個個POST都針住黎插lo
有個句講個句
原來我同你有仇口的
要針對你
正義哥 你WIN啦            
爬多幾句中肯再番黎啦 (摸頭)

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 18:18 發表

其實見慣嫁啦 基本上邊個團比人數 既都會出番下聲 都岩既 撐下場麻
吹到冇人撐你場....
得你一個單拖...
真係陰公...
不過你唔好令我`地花生組失望...
努力兜落去 我仲想睇你9 up既表現~~~~

咁你話人地請槍
請問人地代你打個埸又點?
解釋一下
雖然我唔係管理員
不過你d屎忽鬼行為
輸就話人請槍
真係巧威威

引用:
原帖由 空少 於 2009-11-2 18:20 發表

吹到冇人撐你場....
得你一個單拖...
真係陰公...
不過你唔好令我`地花生組失望...
努力兜落去 我仲想睇你9 up既表現~~~~
唔係幾陰公既其實你爬下文會見到好多     
真係爬完先好出聲 到時知多小小兜都易小小

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:22 發表
咁你話人地請槍
請問人地代你打個埸又點?
解釋一下
雖然我唔係管理員
不過你d屎忽鬼行為
輸就話人請槍
真係巧威威
都係果句啦=.= 你要針住呢點我都冇你法你對號入座既>.<

如果你真係有證據證明到當日我地果隊有槍手既, Fine~ 你先好講

你就真係巧威威啦個個貼都有你份係度嘖油

輸左就係輸左啦!.!呢家咁多人輸左係咁捉人地請槍!.! why?

老老實實以後d人都係吾好亂放裝
龍大會好忙
但應該吾係個個會好似神手ps_2咁

引用:
原帖由 test01 於 2009-11-2 18:24 發表
老老實實以後d人都係吾好亂放裝
龍大會好忙
但應該吾係個個會好似神手ps_2咁
我照住做姐><
引用:
代打問題嚴重, 特在此警告
各位參賽者,

經部份參賽者反映, 及 vLan 系統記錄報告, 發現今次比賽代打情況非常嚴重.
第三回合開始無論請人代打或代人打, 將不會有任何特赦, 希望大家注意.

擺明係一個唔輸得既團啦  有品到震

而家有人證明你係個埸既某段時間
放裝位完全唔一樣lo
過一陣放裝位置又放番原本既地方
完來狗都識打字
哈哈哈 真係多謝你發放笑料

第4回合..大家轉下裝位置啦...好似會好型....
all請槍@@

咁似某團d團員既 輸左就屈人請槍        

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:26 發表
放裝位完全唔一樣lo
完來狗都識打字
輸game 輸品
極品一件

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:26 發表
放裝位完全唔一樣lo
完來狗都識打字
哦                 神兜        

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-2 18:29 發表
第4回合..大家轉下裝位置啦...好似會好型....
all請槍@@
你咁樣已經叫刻意啦Y^^^

發新話題