發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
個人認為 無限有品團唔會請槍

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-11-2 12:30 發表
2場食兵都差不多耶0.0

同咪 光看 裝備不同位置

有點兒戲- -
我相信早前龍大跟進 NIF / 讓我打敗你 呢隊果陣都講得好清楚

擺位問題已經係答案 , 我問你 你會唔會每一場團戰, 第一場個閃介放係2字

突然轉左去8字黎玩 仲要係全部裝備都唔同哂位?

-           包包

龍大真閒~~

會!!!   
轉下新感受 可能刷出新的火花

引用:
原帖由 Sasuke~ 於 2009-11-2 12:45 發表
會!!!   
轉下新感受 可能刷出新的火花
抽油既去油站唔該        

??唔好輸左 泥死唔走                     

樓主好似打錯左
第1 同第2張圖
第幾場既佐佐成正
請更正 方便龍大做野

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-11-2 12:57 發表
樓主好似打錯左
第1 同第2張圖
第幾場既佐佐成正
請修正 方便龍大做野
唔該哂......         

引用:
原帖由 Sasuke~ 於 2009-11-2 12:50 發表
??唔好輸左 泥死唔走                     
木金=賴  可惜我地問心無愧 ^^

你們是輸得不服氣嗎 第2場 跟第3場 我都是玩佐佐成政 第2場打完後 我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝 第2場 我行上路 我裝備都是按照我的想法 最後第2場 我們羸了 賽後隊友們都一直都罵我 我裝備應該這樣這樣出 我都聽他的話 仲有你講D野錯曬 第2場本多是我們無限團的漆黑用 第3場本多都係漆黑用 唔該你睇清楚D 第3場輸你自己諗下 山王一直秒你們 話我反應快 不如話你地慢左 次次破唔到叮就黎吹我 有進步就是請槍 你們是輸得不服氣 賽後可以搵我們再打過

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 13:11 發表
你們是輸得不服氣嗎 第2場 跟第3場 我都是玩佐佐成政 第2場打完後 我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝 第2場 我行上路 我裝備都是按照我的想法 最後第2場 我們羸了 賽後隊友們都一直都罵 ...
查過先知                        
引用:
我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝
我對你呢句好感興趣 以下兩張圖 原來就你講既 [ 轉變我的裝備 ]

定係轉變我的[裝備位置?] 你地個指揮叫你地打比賽一時三刻搬哂D位?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都估到會係咁 前日話我地上傳RP有問題 開假圖你地都講得出仲同我地講話可能要重賽  到而家佢話我地羸埋 你都話我地有問題 你地真係唔輸得 定係唔服氣   你講D資料錯誤你自己睇清楚 你話查我阻你唔到 你搵龍大吧
題外話我第2場佐佐成政行上路 第3場行下路 咁樣唔同會唔會係請槍 仲有 第2場我沒果心靠自己 第3場有果心係咪會唔同D!!

我自己D裝備有時真會轉下 但閃介 魔水 電 位置 是set死的

不過可能我自己新手 一旦習慣左 就難以改變 就好似改鍵咁

不過單單睇裝備位置 真係有小小兒戲

樓上幾位仁兄都話汁兵數目接近

如果好似樓主咁講 第3場 隻佐變左超人 汁兵數目應該同第2場相差ok遠

廢話唔講咁多 龍大自然會處理

等龍大搞 我點解釋都沒用  

發新話題