發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
總之我唔會再解釋 你慢慢同龍大講 佢叫我解釋都味遲

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 13:23 發表
總之我唔會再解釋 你慢慢同龍大講
查過先知         
引用:
我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝

我對你呢句好感興趣 以下兩張圖 原來就你講既 [ 轉變我的裝備 ]

定係轉變我的[裝備位置?] 你地個指揮叫你地打比賽一時三刻搬哂D位?     

單看吃兵 第一場17分39秒吃65兵
第二場16分 吃75兵
雖然差別不大 但裝備位置也差太遠了吧
我 抗 閃 和泉 的位置絕不隨便調換 根本不會習慣

本人 電 抗 閃 和泉也絕不會調換位置!

難道佐佐是神手
可以隨便轉位

我自問我冇玩咁耐既話 如果唔跟番以前既位置跟本冇可能禁得順暢

佢可以同講話個指揮教佢地,, 我呢句接受唔到的說 比賽可以第二場用開既備裝位置

突然第三鋪最主要既 和泉 電卷 閃介 都可以搬到無雷公咁遠手指位, 仲要係冇出錯過按鍵 。

你個藉口唔好再誇張小小-.-?

你口口聲聲話唔會再解釋其實你係唔係因為怕講多錯多 我見你係咁
編輯            

你話你第二場行上路 第三場行下路, 其實再加埋你裝備位, 你自爆緊你知唔知-.-      

右一隊請槍比人捉到正了                                      

無間道之神槍手
哈哈,越看越精彩,情人變仇人,朋友變敵人。
出來行,預左要還!
“你系人系鬼?我系鬼,但我想做人!”

現正招收24小時/全天候補槍手Club Go Go Go !
條件:第一要識修改IP address
            第二要識得6個位用魔水同閃戒指
            第三要識得開連點APM = 無限

如此將可打遍天下無槍手,死完返身,做鬼扮人。
槍手萬歲!!!

第3埸根本就輸毛利
估唔到毛利仲有面出黎賴3賴4

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-2 13:53 發表
第3埸根本就輸毛利
估唔到毛利仲有面出黎賴3賴4
輸我右點? 我認呀^^

依家講緊呢個問題?  

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 13:57 發表

輸我右點? 我認呀^^

依家講緊呢個問題?  
點解人地第3埸勁左完全係因為你囉
咁個問題仲有需要討論?

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-2 13:59 發表

咁個問題仲有需要討論?

↑必殺技

單憑身上換位就話人地請槍..根本不成立''龍大之前對我地作出咁既推理...
現在我支持樓主..

有證有據也被說成無中生有
PSS_27有點可憐

單憑位置轉換並不兒戲
打信時間比較長的人都會明白
這是一項相當有力的證據
當然如果配合龍大check ip之類的東西
就可以更有說服力

支持wish

除左睇出裝仲可以睇

APM <-- 有沒有多餘動作 吃兵及壓線習慣 <-- 可以被解釋為因對手而異

但都逃避不到"相關帳號調查" <-- 專查分身

同埋相關IP(當然被懷疑的可以指自己在網吧玩)

但聽說VLAN係有登入RECORD

聽說仲有更多方法 (我電腦知識低)
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-11-2 15:27 發表
除左睇出裝仲可以睇

APM  
suki咁講 我唔多明請指教

發新話題