發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
第3埸,對面的確勁左少少,我有份打,完

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 13:18 發表
都估到會係咁 前日話我地上傳RP有問題 開假圖你地都講得出仲同我地講話可能要重賽  到而家佢話我地羸埋 你都話我地有問題 你地真係唔輸得 定係唔服氣   你講D資料錯誤你自己睇清楚 你話查我阻你唔到 你搵龍大 ...
1.懷疑係假圖係第2隊講既
2.指揮 指點你出裝,但係照圖片所說,裝備都一樣,但位置不同了,何教之有?

轉裝改法我都成日

我以前唔會定d裝放法

魔水閃介亂放

家陣間中都會亂放和泉個d

你都幾有研究下wo

輸左就話人請槍....你都GDGD下..
可能人地第1,2場輕敵呢..
或者可能佢地一開始冇手感...
實力時高時低既人經常都有

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-2 16:29 發表
輸左就話人請槍....你都GDGD下..
可能人地第1,2場輕敵呢..
或者可能佢地一開始冇手感...
實力時高時低既人經常都有
打完第一埸輸左仲敢輕敵?

又一笑料

敢問樓主 若果 整個比賽 裝的擺位都不同

是否確定請槍?

如果是 龍大請把每一場rp看清楚分析清楚

我敢說 呢家第5回合了  起碼有1半隊上 裝擺位不同

如果這樣也是請槍 也是笑料一單~_~

此外 若果第2場 跟第3場 你覺得對方實力勁左

有沒有想過? 是你們的失手讓對手肥了而係裝上差別太大 才有實力之分?

單靠擺位 實力 就決定請槍 請問貴團 你第1回合到呢家第4回合 咪請左好多次槍?^^

看過rp的對話 看到無限團的隊友在第3場跟佐佐說了1隊話

好像叫佢轉裝樣子

那轉了出裝 放了擺位 就是請槍手嗎??^^

那轉了路線 陣容改了 這一切的伏線 都會影響比賽的實力吧

相信大家都知道

若果 psss 你是不服氣的而投訴別人請槍

我對你很失望 簡直笑話吧

敢問樓主你 你不是在哪個回合 被人發現 kfc 幫你代打了1陣??

果1陣就係你所請既去左大便??

如果貴團一早有請槍行為 咁是次無限vs wish 不就可以提早不用打 無限便可以出線吧?

若要告人 請先正其身 別讓人抓到痛腳

那我們master實力自問還可以 為什麼會在第1回合輸掉??想必是對面也請槍??
輸了就不服氣了吧^^??   難道我們也請了廢槍手嗎

pss_27你收皮啦

?邊支槍食冰咁惡   

引用:
原帖由 silly_sm 於 2009-11-2 16:42 發表
?邊支槍食冰咁惡   
加上 這實力 這吃兵 是哪裡的槍手可以做得到

只可以說 如果無限隻佐佐真的是槍手

咁你地wish更加廢 輸俾咁隻垃圾槍手 哭

老實說我相信無限團 的實力沒有需要去請槍吧....
只看物品位置有點兒戲
打比賽當然是盡全能去打@@由其是對強隊

輸了就是輸了= =只怪自己不夠強吧

PSS_27不嬲都賴皮

我有料爆!!!

但係我沉默 ( 義氣   )
.

請真  睇完rp

第2場 同第3場 有乜分別?.?

咁都係槍手我笑死左/.\

唔洗睇都知佢專登轉位睇下你班友仔賴唔賴啦

發新話題