發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
下-_-轉下位就比人話請槍囉 -_-場主屈人屈到咁都得

笑料!!!!!....轉位就話請槍...pss_27...本來我都唔想話你...
唔好咁賴皮得唔得????輸左就話請槍??...
你地wish.就算名氣幾好..事實係輸左比我地.....我地打比賽冇諗住場場win..也冇必要請槍.....
希望你明白..如果請槍...點解我地唔搵第2個無限既ac打???同埋第一場我地輸左比你地...
點解第一場唔請槍???唔通我地第一場輸左就搵人代打???....
佢點解轉位我就唔知佢....但我可以肯定係同一個人打..

難道佐佐掉路 轉了物品位置  食兵第2埸跟第3埸差不多   這樣也叫請槍0.0?

其實裝備位置的擺法是因人而異吧....

我玩打手時和輔手時的擺法也很不相同

前期 7 褲 子         
         4  閃戒
         1 電卷   
而8 5 2 則是爆彈清酒(魔水)手劍  可以隨意地調換
當合了閃鞋時 閃鞋會放在褲子那位(7位) 魔免則是任何位置也能擺的

PS:只是提出個人的擺位習慣,就此說明擺位是因人而異的,不好勿插
天地有正氣,冇錢冇天理..

賴皮狗!_!
沙皮狗!_!
正死狗!_!

初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

曼聯足球隊 的 y[._.]
有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 17:02 發表
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋.
點解有人會係度話冇   仲要搵咁多人出黎撐    龍大加油   
我唔相信兩場主力第一場擺位同第二場擺位會咁大出入我唔相信你地每個打比賽既人
可以第一場右係玩主力放既位同第二場既會有咁大分別 APM 同 Ping MiniMap都有差別

相信既放裝位置,
一定有人完全相同
話晒得6個位置
團戰裝就差唔多個個一樣
唔一定請槍既

那麼如果我跟你們打團戰 我掉轉位置玩了 是不是jboy 變了其他人請槍@@?老實說我放什麼位置玩都可以=.=

apm不能作準吧 除非 兩場都是相同英雄

佐佐成政 跟本多忠勝 兩隻英雄.....很多人玩佐佐放位都差不多是這樣的 不同英雄有不同的玩法 不行嗎???

輸了就是輸了 實力不夠強就是不夠強 就算你可以去第4回合 之後你對上強敵你都會輸...

引用:
原帖由 nanoha2003 於 2009-11-2 12:27 發表
比賽過後,陸陸續續都有msn傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”
文中精句
如果說換位置就等於請槍?
那某團幾乎場場裝備都在換也等於請槍?

物品的位置雖然換了,
可是同樣的位置都要按,
有分別?

你數字鍵''1''''4''本來都需要按,
物品換了就等於請槍?
敢問樓主7x1111x7的分別在哪?
結果都是77喔!
如果你認為物品換了,
按的位置一樣,
就=請槍
那麼不就每1場的法師都在請槍?
同樣的位置總是在換不同的裝備!!!!

原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 17:02 發表
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋. .

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-2 17:09 發表
那麼如果我跟你們打團戰 我掉轉位置玩了 是不是jboy 變了其他人請槍@@?老實說我放什麼位置玩都可以=.=

apm不能作準吧 除非 兩場都是相同英雄

佐佐成政 跟本多忠勝 兩隻英雄.....很多人玩佐佐放位都差不多是這樣的 ...
點解比賽 兩場 同一個人都係玩佐佐, 擺位差咁遠 對話都差好遠

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2009-11-2 17:10 發表

如果說換位置就等於請槍?
那某團幾乎場場裝備都在換也等於請槍?

物品的位置雖然換了,
可是同樣的位置都要按,
有分別?

你數字鍵''1''和''4''本來都需要按,
物品換了就等於請槍?
敢問樓主7x11和11x7的分別在哪? ...
你好似唔記得你朋友講過乜野 仲有兩場都係佐佐 係主力黎        

引用:
我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝

我對你呢句好感興趣 以下兩張圖 原來就你講既 [ 轉變我的裝備 ]

定係轉變我的[裝備位置?] 你地個指揮叫你地打比賽一時三刻搬哂D位?

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:19 發表

點解比賽 兩場 同一個人都係玩佐佐, 擺位差咁遠 對話都差好遠
擺位有差幾遠呀???

對話又差d咩??

講黎聽下

有咩差別

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:21 發表

擺位有差幾遠呀???

對話又差d咩??

講黎聽下

有咩差別

我相信兩場佐佐都唔洗點樣要買飛標搬第二個位之類
我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔水 電卷 閃介
都係同一個位置 我就算同你法師 一個人玩慣 電卷放1 會唔會突然可以轉去電卷放8 ?
洗唔洗開個投票比人投下, 係唔係真係咁特別比賽先黎 第一 第二場黎轉裝備位黎玩?
打多個比喻, 有人借控權比你我諗你大多數都會好自然咁樣搬番哂自己玩慣既位掛 ?
我諗10LV 同11LV呢兩張圖都係差唔多裝果陣 [ 點樣可以 突然轉位仲係唔會禁錯野100% ]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題