發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
無限同曼聯 都係同網吧既班人報既比賽
無限網吧係土瓜灣
2隊的比賽ip差唔多都1樣 因為都係網吧作賽
而2隊比賽時 另1隊既人都係度
所以希望龍大講有d咩要解釋 再作解釋吧

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 17:25 發表
無限同曼聯 都係同網吧既班人報既比賽
無限網吧係土瓜灣
2隊的比賽ip差唔多都1樣 因為都係網吧作賽
而2隊比賽時 另1隊既人都係度
所以希望龍大講有d咩要解釋 再作解釋吧 ...
點解問過你地係唔係網吧開場 你地話 [唔係網吧] ?   

花生

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:27 發表

點解問過你地係唔係網吧開場 你地話 [唔係網吧] ?   
自己睇人地講乜喇

人地話 大多數

或者開場果個係屋企呢??

我係我團入面都係出佐佐成政...
基本上閃介同魔水既位玩一百場一百場都一樣...
和泉既位..賣左電卷之後就可能會有唔同..
但係電 和 閃 抗 呢4樣野..一般黎講唔會唔同..
除非果位佐佐已經好神... 放邊都識用..
但睇個食兵數

又唔似好神ja

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:28 發表

自己睇人地講乜喇

人地話 大多數

或者開場果個係屋企呢??
關唔關你事A_A收左幾多油費

[quote]原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:25 發表

我相信兩場佐佐都唔洗點樣要買飛標搬第二個位之類
我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔水 電卷 閃介
都係同一個位置 我就算同你法師 一個人玩慣 電卷放1 會唔會突然可以轉去電卷放8 ?

是嗎?
比如玩雙電的人
電卷擺7,
和電刀後再買電,
電位置在5,
那這樣是否就=不是同一個人玩?
法師平時落石/電洗兵
電的位置也未必和1開始一樣,
難道這樣也是=不是一個人玩?

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:30 發表

關唔關你事A_A收左幾多油費
又唔見問其他人??

點解唔關我事  ???

見到唔鋸咪講 你吹得我漲咩?.?

加上龍大呢家問緊果問題都唔係關請槍事

~_~

回復 80# 的帖子

呢d係你自己既個人既擺位姐..唔通擺位唔同就話請槍???....
你夠識話食冰數參唔多..只能說wish.太過不服輸了...
pss_27難道你不明白勝者為王,敗者為寇這個道理嗎

你要硬砌人地請槍既  你可以慢慢講既

大多數人d放位一樣  代表到d乜先 你又知一定要放埋同一個位先叫同一個人

咁人地玩親d英 電卷放1  咪姐係同一個人lor?_?

玩完假圖玩請槍  洗唔洗下次check mh?

比賽過後 , 陸陸續續都有 MSN 傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”

依家睇唔起我地?  你地勁到可以無視所有團?

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:33 發表
你要硬砌人地請槍既  你可以慢慢講既

大多數人d放位一樣  代表到d乜先 你又知一定要放埋同一個位先叫同一個人

咁人地玩親d英 電卷放1  咪姐係同一個人lor?_?

玩完假圖玩請槍  洗唔洗下次check mh? ...
season哥果然一針家血
說的對:
團戰很多人裝備一樣,位置也差不多
照樓主說法應該都是同一個人玩才對!

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2009-11-2 17:31 發表
[quote]原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:25 發表

我相信兩場佐佐都唔洗點樣要買飛標搬第二個位之類
我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔 ...
唔好靜係講電卷好唔好, 兩場10-11Lv呢個Time一樣裝 可以四件裝唔同位 ?.?

我都相信唔會無lala改d位置(不是說無跟請槍)

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:34 發表
比賽過後 , 陸陸續續都有 MSN 傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”

依家睇唔起我地?  你地勁到可以無視所有團?
把口生係人度唔好問番我地

發新話題