45 123
發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:03 發表
講堅唔係我擦鞋
我覺得佢好目中無人lo
可能我技術會差佢幾皮
不過睇見佢輸就話人請槍
其實呢就唔洗唱雙蔩 我唔係幾受=.= 喂喂喂
叫你好朋友爆料啦-.- 唔係好多料要爆嫁啦?.?
喂各位花生組 組隊啦有人要爆料呀 睇下有咩爆 =]

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 18:04 發表

爆料話你知做乜??

你地係網吧做過d咩自己知

反正我爆都爆俾龍大知

^^  爆俾你做乜姐
咁你就醒水番狗屋慳水啦唔該=.= 岩岩係度好威威咁係度嘈呢樣果樣講到自己好多料未講出黎
其實老老實實你係唔係低能-.-?
點解講野唔識分析下先講 岩岩自己講過乜係唔係唔記得左要回憶一下?  

咁你慳番淡氣啦係度柒送多粒膠比你
引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:43 發表
駛乜證據
你場場比賽rp自己睇番吧喇
電 閃戒 無論主力 法c 都唔同
仲有場 無端端 轉左裝擺位 過左1陣 又轉番
想必是 kfc哥哥幫你代打果陣
仲想我爆你更多料嗎?.?
我知的不止這麼少 ^^
只可以同你講 見好就收 ...
引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 18:07 發表
嗯嗯
你放長雙眼慢慢^^ 唔係我朋友
而係我自己見到既野=]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:09 發表
對不起我是路人甲
咁叫唱雙蔩?
你睇下呢個post有幾多人串你先
冠軍既朋友我就唔識啦
我亦都R唔起
係我睇唔過眼姐
最悲哀我已經係唔小POST見到你ID 好多次>< 你真係幾多隻眼睇唔過

anyway 你兩隻要吠既唔該就齊料先好講
有件就一時講到自己知好多野好多野未爆
跟住叫你爆果陣係度縮哂沙咁 等你爆呀=.= 冇既收聲啦唔該
同埋easy哥你真係爆先好 我等緊你=.= 唔好令花生組失望啦

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 18:10 發表
我見識到 pss_27真面目

假仁假義非君子

唔同你嘈 我慢慢同 龍大爆料~_~
你係先好講呀 =] 一陣右唔知縮左去邊

依家我就靜係等緊龍大既回覆^.^ 我就純粹開個貼放幾張圖加小小說明比龍大查下

我就唔知點解你怒吠>< 快D去爆料啦

引用:
原帖由 空少 於 2009-11-2 18:16 發表

wow
奇聞wor
依家做板主 睇邊個iq低d嫁??
堅野worPss_27
你真係冇令花生組失望...
期待你下次既表現
其實見慣嫁啦 基本上邊個團比人數 既都會出番下聲 都岩既 撐下場麻

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:17 發表
我唔係個個POST都針住黎插lo
有個句講個句
原來我同你有仇口的
要針對你
正義哥 你WIN啦            
爬多幾句中肯再番黎啦 (摸頭)

引用:
原帖由 空少 於 2009-11-2 18:20 發表

吹到冇人撐你場....
得你一個單拖...
真係陰公...
不過你唔好令我`地花生組失望...
努力兜落去 我仲想睇你9 up既表現~~~~
唔係幾陰公既其實你爬下文會見到好多     
真係爬完先好出聲 到時知多小小兜都易小小

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:22 發表
咁你話人地請槍
請問人地代你打個埸又點?
解釋一下
雖然我唔係管理員
不過你d屎忽鬼行為
輸就話人請槍
真係巧威威
都係果句啦=.= 你要針住呢點我都冇你法你對號入座既>.<

如果你真係有證據證明到當日我地果隊有槍手既, Fine~ 你先好講

你就真係巧威威啦個個貼都有你份係度嘖油

引用:
原帖由 test01 於 2009-11-2 18:24 發表
老老實實以後d人都係吾好亂放裝
龍大會好忙
但應該吾係個個會好似神手ps_2咁
我照住做姐><
引用:
代打問題嚴重, 特在此警告
各位參賽者,

經部份參賽者反映, 及 vLan 系統記錄報告, 發現今次比賽代打情況非常嚴重.
第三回合開始無論請人代打或代人打, 將不會有任何特赦, 希望大家注意.

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:26 發表
而家有人證明你係個埸既某段時間
放裝位完全唔一樣lo
過一陣放裝位置又放番原本既地方
完來狗都識打字
哈哈哈 真係多謝你發放笑料
哦                 神兜        

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-2 18:29 發表
第4回合..大家轉下裝位置啦...好似會好型....
all請槍@@
你咁樣已經叫刻意啦Y^^^

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:36 發表
點解會比人話比人針?
乜無限團名氣真係咁大?
好明顯有人輸唔起
即刻話人請槍啦
圖一16分鐘食兵6x
圖二17分鐘食兵7x
多一分鐘
食多十隻都叫請槍 ...
我想問你地玩主力 P.S 佐佐成政 槍神 之類都會有把 [和泉 電卷(可能冇) 魔水 閃介]
如果我兩場都係10-11LV 裝備係一樣, 第一場 同 第二場 要放係唔同位置 打多個比喻
我魔水放5號位 突然第二場轉左8號位
我電卷由1號位 突然第二場轉左5號位
我閃介由2號位 突然第二場轉左7號位
我和泉由7號位 突然第二場轉左1號位            
試問呢個情況下各位平時擺開既手指位可唔可以係咁快習慣得黎? 仲要係未禁錯過按鍵。
我相信各位有時都會問人拎下控權玩

其實請槍唔一定請勁>< 睇食兵就得-.- ?
講左咁耐等龍大你咪右係係度吠-.- 哂氣 食飯潛水掰掰你慢慢Enjoy吸油

引用:
原帖由 豬K.inG 於 2009-11-3 17:44 發表
總之一句  人在做  天在看
如果無限團真系有請槍,他們又贏得不光彩,
如果結果無請槍的話,無面的只是樓主
對,所以我不只是聽友人的說話,還親身看了兩場的rp各一次才””開貼

結果呢????
引用:

原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 17:02 發表
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

曼聯足球隊 的 y[._.]
有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋.

引用:
原帖由 炎龍_王子 於 2009-11-3 20:11 發表
我玩火神 去到中其都轉閃介 魔水位
傻左咩= =

轉位就要請槍
比個god你
你隻眼在那
引用:

原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 17:02 發表
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

曼聯足球隊 的 y[._.]
有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋.

45 123
發新話題