發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 17:25 發表
無限同曼聯 都係同網吧既班人報既比賽
無限網吧係土瓜灣
2隊的比賽ip差唔多都1樣 因為都係網吧作賽
而2隊比賽時 另1隊既人都係度
所以希望龍大講有d咩要解釋 再作解釋吧 ...
點解問過你地係唔係網吧開場 你地話 [唔係網吧] ?   

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:28 發表

自己睇人地講乜喇

人地話 大多數

或者開場果個係屋企呢??
關唔關你事A_A收左幾多油費

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2009-11-2 17:31 發表
[quote]原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:25 發表

我相信兩場佐佐都唔洗點樣要買飛標搬第二個位之類
我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔 ...
唔好靜係講電卷好唔好, 兩場10-11Lv呢個Time一樣裝 可以四件裝唔同位 ?.?

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:34 發表
比賽過後 , 陸陸續續都有 MSN 傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”

依家睇唔起我地?  你地勁到可以無視所有團?
把口生係人度唔好問番我地

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:33 發表
你要硬砌人地請槍既  你可以慢慢講既

大多數人d放位一樣  代表到d乜先 你又知一定要放埋同一個位先叫同一個人

咁人地玩親d英 電卷放1  咪姐係同一個人lor?_?

玩完假圖玩請槍  洗唔洗下次check mh? ...
都係果句啦
唔好靜係講電卷好唔好, 兩場10-11Lv呢個Time一樣裝 可以四件裝唔同位 ?.?
之前龍大都係咁樣Cheak 某兩個團

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:39 發表
PSS27 咁你都請左槍喇

場場你自己玩既英 抗 電 庫 擺位都唔同^^
請槍嗎-.-?如果你真係要講唔該提供證據 。
你指既係?.? 法英定主力
場場既意思係 普通團戰 定係 比賽?

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:39 發表

點解唔可以? 唔同左位會變左無功能?_?

1位唔係放電冇得電  4位唔係和泉補唔到血既

下次打團戰人地場場改位咁姐係佢場場唔同人啦?_?

啊哥仔  淨睇人數都知啦  唔好再兜啦  乖乖地練多幾年先 ...
哦原來係咁, 姐係個個玩咁耐信長用開果個手指位 放果個位既裝可以係

突然大轉變 ><

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:41 發表

你係龍大?  我絕對相信龍大唔會淨係睇位而判決lo

我亦都相信  你唔係龍大 你冇能力去判斷 只可質疑

你依家一口咬死話我地請槍 老屈到咁   有品極都有限 ...
對唔住呀 我睇既係事實 我想講,麻煩你爬一爬出面有個過百頁既貼睇下龍大點樣Cheak

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:42 發表

你再兜lo  輸哂啦  等下屆啦
邊面兜緊呢其實唔知-.- !!?

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:43 發表
駛乜證據

你場場比賽rp自己睇番吧喇

電 閃戒 無論主力 法c 都唔同

仲有場 無端端 轉左裝擺位 過左1陣 又轉番

想必是 kfc哥哥幫你代打果陣

仲想我爆你更多料嗎?.?

我知的不止這麼少 ^^

只可以同你講 見好就收 ...
我提議你爆料^^ 到時柒左唔好哭            

把口生係你度作到天花龍凰都冇用 唔該貼圖搵小小料比我地睇下

簡單小小呀不如話你係度知小小扮代表搵位上 你邊位呀-.- 借借唔該 個個貼都係度吠

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:46 發表

係lo可  之前唔係講假圖呢 我都覺得ok既..

假圖澄清左 再搞多單   多左lo
你爬清楚真係我地講先?         

好似係有人提議/ 意見

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:49 發表

ha  hahaha  威風 你威哂  

wish.  唉
Go to see            please   

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:52 發表

同你嘈冇用  你打贏就實力 人地打贏就請槍

係咁架啦

唔哂口水 等龍大判
55 ^^              

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:57 發表
PSS 又唔同你講呢單野

同你玩多場滅團戰好冇??

既然你輸左次滅團戰仲未滅團 咁我再挑下你

^^
你兜兜下兜到忽大左?.?EasY_gOinG   你話打就打 ? WHO ARE U              
下下出黎柒完唔夠人講囉夠彩就自己彈番番狗屋慳水啦 跟住就滅團戰囉
仲有冇第二條方程式?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 18:02 發表

仲有特別版冠軍架><

細聲d 人地唔知就算~_~
潮童仔你唔係爆料咩等緊你呀=.= 頭先唔係好大聲?.?        
有陣時呢就唔好得把聲-.-怕你過柒誤導人就唔好意思啦
你有料就唔該貼圖貼時間乜叉都貼哂出黎話Wish有請槍^^        =]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題