發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
又一笑料

敢問樓主 若果 整個比賽 裝的擺位都不同

是否確定請槍?

如果是 龍大請把每一場rp看清楚分析清楚

我敢說 呢家第5回合了  起碼有1半隊上 裝擺位不同

如果這樣也是請槍 也是笑料一單~_~

此外 若果第2場 跟第3場 你覺得對方實力勁左

有沒有想過? 是你們的失手讓對手肥了而係裝上差別太大 才有實力之分?

單靠擺位 實力 就決定請槍 請問貴團 你第1回合到呢家第4回合 咪請左好多次槍?^^

看過rp的對話 看到無限團的隊友在第3場跟佐佐說了1隊話

好像叫佢轉裝樣子

那轉了出裝 放了擺位 就是請槍手嗎??^^

那轉了路線 陣容改了 這一切的伏線 都會影響比賽的實力吧

相信大家都知道

若果 psss 你是不服氣的而投訴別人請槍

我對你很失望 簡直笑話吧

敢問樓主你 你不是在哪個回合 被人發現 kfc 幫你代打了1陣??

果1陣就係你所請既去左大便??

如果貴團一早有請槍行為 咁是次無限vs wish 不就可以提早不用打 無限便可以出線吧?

若要告人 請先正其身 別讓人抓到痛腳

那我們master實力自問還可以 為什麼會在第1回合輸掉??想必是對面也請槍??
輸了就不服氣了吧^^??   難道我們也請了廢槍手嗎

引用:
原帖由 silly_sm 於 2009-11-2 16:42 發表
?邊支槍食冰咁惡   
加上 這實力 這吃兵 是哪裡的槍手可以做得到

只可以說 如果無限隻佐佐真的是槍手

咁你地wish更加廢 輸俾咁隻垃圾槍手 哭

請真  睇完rp

第2場 同第3場 有乜分別?.?

咁都係槍手我笑死左/.\

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:19 發表

點解比賽 兩場 同一個人都係玩佐佐, 擺位差咁遠 對話都差好遠
擺位有差幾遠呀???

對話又差d咩??

講黎聽下

有咩差別

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:27 發表

點解問過你地係唔係網吧開場 你地話 [唔係網吧] ?   
自己睇人地講乜喇

人地話 大多數

或者開場果個係屋企呢??

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:30 發表

關唔關你事A_A收左幾多油費
又唔見問其他人??

點解唔關我事  ???

見到唔鋸咪講 你吹得我漲咩?.?

加上龍大呢家問緊果問題都唔係關請槍事

~_~

PSS27 咁你都請左槍喇

場場你自己玩既英 抗 電 庫 擺位都唔同^^

駛乜證據

你場場比賽rp自己睇番吧喇

電 閃戒 無論主力 法c 都唔同

仲有場 無端端 轉左裝擺位 過左1陣 又轉番

想必是 kfc哥哥幫你代打果陣

仲想我爆你更多料嗎?.?

我知的不止這麼少 ^^

只可以同你講 見好就收

PSS 又唔同你講呢單野

同你玩多場滅團戰好冇??

既然你輸左次滅團戰仲未滅團 咁我再挑下你

^^

冇計喇

太勁冇人知~_~

拎過太多次 亞 季 殿 軍

拎得1次冠軍 冇人知掛 sor/.\

你冇同我地打過滅團

但你有同人打過輸左

1句 挑唔挑^^

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-2 18:01 發表
第一次見
咁可以形容你無知
人地VLAN信長盃3
新板排二嫁
仲有特別版冠軍架><

細聲d 人地唔知就算~_~

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 18:02 發表

潮童仔你唔係爆料咩等緊你呀=.= 頭先唔係好大聲?.?        
爆料話你知做乜??

你地係網吧做過d咩自己知

反正我爆都爆俾龍大知

^^  爆俾你做乜姐

嗯嗯

你放長雙眼慢慢^^ 唔係我朋友

而係我自己見到既野=]

我見識到 pss_27真面目

假仁假義非君子

唔同你嘈 我慢慢同 龍大爆料~_~

pss27狗 唔係我屈你代打

係你自己認OK??

自己琴晚係GGX所講 的 大把人CAP左圖

真係要做到咁唔留面子俾自己??

假係人地俾=]

發新話題