發新話題

比賽: Rs Team A vs 中出MayHigh

[Close]
唔得囉-.-我地聽日要返工返學 夜晚唔得閒
要而家打埋..

六、約賽時間指引:
1、由於本次比賽並非在大假期舉行,所以每回合比賽安排於週末進行。
2、星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。
3、星期五凌晨公佈比賽對戰表,入選隊須24小時內抽籤並與對方約定比賽時間,最遲於48小時內約實比賽時間。
4、約時間應將自己隊可以比賽的時間,先在對應比賽帖回覆說明;而不是詢問或等待對方 MSN 上線。
5、與對方約實的比賽時間,必須在對應比賽帖回覆說明以作證;私下約定或MSN上所約定時間而未在對應
  比賽帖回覆說明,當出現爭議時不能作證。
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。

我地星期1-5有數個主力未必打到~~而且你一早又冇講分開打..

6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。

雙方沒有約定時間那只好雙雙否決
按圖即可進入信長之野望區

我地一早約好左係8點開波啦 對面又要遲..又冇一早講明分開打..我方既人星期1,2都要返工咁點先?.?

第1:本身我地約好左星期日8點鐘打 對面8點4先齊人 ok 算
第2:完左第一場之後 又要等差唔多15分鐘先齊人 咁姐係點?
第3:佢冇講過話打唔哂要分開打 唔通又係我地錯?
第4:  6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽
我地唔同意分開打
第5:回應返樓上個post  點解對面搞到咁 唔係佢地要比人否決 係雙雙否決? 可唔可以解釋一下
第6:請問你係龍大?你話雙雙否決就係?道理係邊一面 大家心照

咁而家佢地錯就要我地都否決埋???

你地一開始夠無話唔可以分開打啦

我方既人星期1,2夠要返工返學

但係都特登抽時間夜晚打返啦

引用:
原帖由 北區卒碟王 於 2009-11-8 23:54 發表
第1:本身我地約好左星期日8點鐘打 對面8點4先齊人 ok 算
第2:完左第一場之後 又要等差唔多15分鐘先齊人 咁姐係點?
第3:佢冇講過話打唔哂要分開打 唔通又係我地錯?
第4:  6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過 ...
那麼等待管理員以論壇對話作實

然後作出否決論
按圖即可進入信長之野望區

睇黎你真係冇睇規則
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽
請問何解? 試解釋咩叫一次過

如果你一早要分開打點解唔講定先 ?

引用:
原帖由 W_a 於 2009-11-8 23:50 發表

雙方沒有約定時間那只好雙雙否決
果陣我地定既時候 已經講左 如果對方突然失蹤 or 決定唔打

就係對方棄權..

不過已經到今屆 守則 有無改到我就唔知咁多...

不過做版主 理應清楚比賽每一條細節...
| LoSeR | ToM

回復 24# 的帖子

咁請唔該唔好係到挑起罵戰 同埋呢d係我地隊同對面既問題
唔關事既 可唔可以出少句聲當幫忙??

姐係呢. 佢係寫只要冇交代清楚就點都要一次打哂3場..
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

但係佢地係事前冇完全交代話今日打唔哂
跟住就off msn 咁姐係表達d咩?

發新話題