發新話題

[交流] 245(動畫)劇情問題

[Close]

245(動畫)劇情問題

岩岩睇動畫版
睇到封印山本總隊長既刀

有三把
其中一把係雙魚理:

第二把係花天狂骨:

第三把係咩?
我真係完全唔知

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

卯之花戈把?
YUI*FlowerFlower*

會唔會兩把都系花天狂骨
因為雙魚理都有兩隻喇
花天狂骨好有可能都系有兩隻

引用:
原帖由 hihihahaha 於 2009-11-11 12:16 發表
會唔會兩把都系花天狂骨
因為雙魚理都有兩隻喇
花天狂骨好有可能都系有兩隻
佢本身設定 花天狂骨係一個 雙魚理係兩個

唔通真係冇人話比我知???

咁真系唔知LA........................

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-11-10 22:37 發表
卯之花戈把?
唔知
有人話係花姐果把
但係又唔多似

引用:
原帖由 小御 於 12-11-2009 06:57 PM 發表

唔知
有人話係花姐果把
但係又唔多似
應該唔會係花姐果把.初頭有提過除左四番隊之外既都走晒佬.即係應該四隊冇事.多數都唔會係佢
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

但係以輩份計  浮竹 春水 卯花3個... 出左兩把 第3把應該係..
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 13-11-2009 02:22 AM 發表
但係以輩份計  浮竹 春水 卯花3個... 出左兩把 第3把應該係..
我記得有一集有提及..我去搵搵
係岩岩講話總隊長卑人捉左果陣.村正有講用邊幾把刀既靈力去封印總隊長

正確答案係...
花天狂骨 雙魚理 肉雫唼...真係花姐把刀..估錯左添我..haha
正確資料源自 死神231集動畫 豬豬字幕組版本 8分58秒

我記錯原因=>提及隊舍除左四番隊以外全部被毀..我記錯左係四番隊d刀冇事

p.s.呢舊野就係條魔鬼魚..凸...

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

好似好好睇咁 我冇睇5集左右 睇黎要搵時間追番黎仙得

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-11-13 08:20 發表

我記得有一集有提及..我去搵搵
係岩岩講話總隊長卑人捉左果陣.村正有講用邊幾把刀既靈力去封印總隊長

正確答案係...
花天狂骨 雙魚理 肉雫唼...真係花姐把刀..估錯左添我..haha
正確資料源自 死神231集動畫 豬豬字 ...
條死人魔鬼魚真係超級衰相...

第三把係比人斬左既袖白雪...

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2009-11-14 19:52 發表
第三把係比人斬左既袖白雪...
唔好亂吹-.-.............

發新話題