發新話題

比賽: 無限團 vs CoOL強暴NiF

[Close]

回復 87# 的帖子

有冇得打番我唔車望...只不過呢場...實力差太遠了..事實已在眼前
希望隊友們當這場為經驗...今次打比賽只是吸收經驗..沒有想過打出好成績...
第一次同班fd打比賽有咁既成績..已經好滿足

cool都叫勁 你睇下小狗華  廢到onj
支持冷rain

睇緊rp中--
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=163709&<-我的影片集

回復 15# 的帖子

你認為有能力嗎

引用:
原帖由 花公子 於 2009-11-14 01:00 發表
cool都叫勁 你睇下小狗華  廢到onj
支持冷rain
支持就得啦,唔使咁話人既。睇到個j字,令我諗起jboy,你地一樣係比人打到去玩投訴,我一直都想問,如果果埸你地羸左,仲會唔會去同龍大講,要求雙輸?可能我問錯人,如果可以︿幫我問問走去玩投訴果條友thx。

永遠支持nif  同  cool

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-14 08:38 發表

支持就得啦,唔使咁話人既。睇到個j字,令我諗起jboy,你地一樣係比人打到去玩投訴,我一直都想問,如果果埸你地羸左,仲會唔會去同龍大講,要求雙輸?可能我問錯人,如果可以︿幫我問問走去玩投訴果條友thx。
...
多謝支持

回復 95# 的帖子

你唔知就咪亂講....... 因為公子果隊仲味GG嫁WO.......唔係你所講果隊嫁WO

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-14 08:38 發表

...
WOW 鞋油王     又出現R FD 超人
乜叉都吾知 吾該可5可以吾出聲
公子講緊D咩 其實你明吾明

PS. 公子吾系精K個隊 SOR

引用:

...
多謝支持先....不過公子佢呢出黎搞gag only=.=

可能係我誤會左 sor呀

可能係我誤會左  sor呀,有怪莫怪。

hi   小狗華堅係垃圾
不過浩更垃圾only

支持冷rain   冷rain最強

GAG王..花公子也~~

引用:
原帖由 Sa2426 於 2009-11-15 12:38 發表
GAG王..花公子也~~
中肯    :D :D

支持cool團' 加油4強等緊你喔

希望無限團可進入16強

發新話題