發新話題

[原創] 算了吧大家~1.67尋晚已經出左

[Close]
我e加儲錢買

$400  -,-
wait for Sniper Ghost Warrior

本來佢開天殺價要$400刀忍佢,點知佢話要連iw net....搞掂慳番去buy其他game
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

我買 368   only ...........

$368刀比多左佢,e+ 佢擺到明搶錢.如果唔係cod4打響左個招牌佢邊值gum多
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

買game,你情我願  

引用:
原帖由 wilsonkwok93 於 2009-11-21 04:45 PM 發表
今日又出咗1.68!!根本冇得追!!買正版la~~支持正版!!
唔係由1.67更新做1.68....
1.67同1.69係正版玩家吹出黎
等番版玩家心驚驚更新得咁快.....

新做版主...多多指教/  ﹏  \

冇錯係你情我願,有d人仲意比人屈錢我冇計
I'm Panda

何謂屈錢....  鍾意玩COD 買正版上網打 咁都要叫比人屈錢..

你自己玩Crack咪算囉,  仲揶揄人地玩正版係比人屈錢

我就真係未見過D人揹假LV 笑人地買真LV果D 比人屈錢

有d人連比人屈左錢都唔知
你以為codmw2真係值gum多錢?單機?大把game好過佢.multiplay?收得la.
係的話只怪你太少買pc game,連隻實際game值幾多都唔知,比起其他同級數的game,codmw2擺到明屈錢
遲d仲有個mw3等住屈多你幾百,話唔定仲有d dlc,extension

I'm Panda

買正版算啦 佢差唔多日日都更新

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-22 14:59 發表
冇錯係你情我願,有d人仲意比人屈錢我冇計
sorry 用iwnet

我都玩得好開心~~~

我就係鐘意比錢買正版~~
你咁叻,又唔見你自己破解

屈唔屈呢D 見人見致既者, 你覺得係比人屈 係你既意見者

有D人買架波子揸,  咁揸錢七果條友就話 揸波子條友少買車 ,連架車值幾多都唔知,比起其他同級數既車,波子擺到明屈錢

我唔係話睇唔起玩老番既人, 你地玩老番玩得開心冇問題, 大家都係玩緊同一隻game者反正,  不過就唔好話自己識DL 老番識DL Crack 就話人地唔值囉....你醒極都係禁Download個制者 ,  坐係度等破解者 仲以為你係整破解果個

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-11-24 00:59 發表
屈唔屈呢D 見人見致既者, 你覺得係比人屈 係你既意見者

有D人買架波子揸,  咁揸錢七果條友就話 揸波子條友少買車 ,連架車值幾多都唔知,比起其他同級數既車,波子擺到明屈錢

我唔係話睇唔起玩老番既人, 你地玩老番玩 ...
認同

窮人無錢發窮惡, 真係冇修的.

呢隻game我玩老番所以只玩過single player and 幾日multiplayer咁大把.
single player 畫面係好漂亮, 但最弊係遊戲性不大亦太短, 似睇movie.

如果此game最值回票價既係multiplayer, 我又覺得不是太值.

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-23 20:43 發表
有d人連比人屈左錢都唔知
你以為codmw2真係值gum多錢?單機?大把game好過佢.multiplay?收得la.
係的話只怪你太少買pc game,連隻實際game值幾多都唔知,比起其他同級數的game,codmw2擺到明屈錢
遲d仲有個mw3 ...
起碼我有錢比人屈
你有無玩l4d2
我用正版acc同你玩呀

發新話題