發新話題

[原創] 算了吧大家~1.67尋晚已經出左

[Close]

回復 29# 的帖子

我玩老正...由買game返黎到今日只係玩過一個小時Single Play =.=||
禽晚都係第一次同Friend玩過第一次Special Ops...

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2009-11-24 04:07 發表

起碼我有錢比人屈
你有無玩l4d2
我用正版acc同你玩呀
L4D2 冇買,都冇DL...L4d 果陣都冇買老正冇DL,因為剩係Enjoy同FD 去網吧打過關

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-22 14:59 發表
冇錯係你情我願,有d人仲意比人屈錢我冇計
屈極都係果4百唔使
真係出去食餐飯都係返到啦小朋友

小朋友洗錢唔知搵錢辛苦
我同你講,codmw2你steam到賣59.9美元,比起cod4貴左20元,比起cod5貴10元,但係佢的評分就比cod4 down左grade(user評分只有3/10),者係話隻game質素down左仲要賣貴左
另外,係steam只有極小game係賣到59.9,e+賣緊or貴過59.9的game有codmw2,dragon age origin,仲有以前crysis到係賣59.9,請問一下codmw2的質素比得上crysis?佢sp耐玩度好得過crysis同dragon age origin?如果佢仲好似cod4個時我會話係,但係佢e+搞死左個mp,同crysis完全冇得比.gum佢憑什麼賣59.9美元?

I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

引用:
原帖由 amdhorus 於 2009-11-24 19:59 發表
屈極都係果4百唔使
係ar,我好窮ga,我只係有錢buy bf1942,bf2,bf2142,cod2,cod4,cod5,red orchestra,half life2,ep1,ep2,team fortress,css,rainbow 6,portal,只係得gum多,唔好見笑
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

引用:
原帖由 amdhorus 於 2009-11-24 19:59 發表
屈極都係果4百唔使
我assume你一日食三餐,照你gum講你一餐最少食400HKD,你一日要洗1200HKD係食野到,你一星期要洗8400HKD,一個月當30日計你要洗36000HKD係食野度,一年就要432000HKD,厲害厲害,我冇你gum有錢,食野都可以洗gum多錢,呢位小朋友屋企一定係好有錢
唔怪得之gum唔志在個400HKD,分分鍾你行街跌左都唔只呢個數
btw,比錢買野唔等於亂洗錢,不過有d人餐餐食400元就當然冇所謂
I'm Panda

引用:
原帖由 marcustw2001 於 2009-11-24 00:38 發表

sorry 用iwnet

我都玩得好開心~~~

我就係鐘意比錢買正版~~
你咁叻,又唔見你自己破解
我唔係話買正版唔岩,只係呢次codmw2吊高尼賣,我為果d比錢activision的人不值者
I'm Panda

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2009-11-24 04:07 發表

起碼我有錢比人屈
你有無玩l4d2
我用正版acc同你玩呀
我冇玩開l4d,不過可以一齊玩team fortress,唔岩玩css,再唔岩就唔好係steam玩,一齊玩2142
I'm Panda

引用:
原帖由 henryay 於 2009-11-24 03:04 發表
窮人無錢發窮惡, 真係冇修的.

呢隻game我玩老番所以只玩過single player and 幾日multiplayer咁大把.
single player 畫面係好漂亮, 但最弊係遊戲性不大亦太短, 似睇movie.

如果此game最值回票價既係multiplayer,  ...
so,codmw2唔值e+個價
I'm Panda

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-11-24 00:59 發表
屈唔屈呢D 見人見致既者, 你覺得係比人屈 係你既意見者

有D人買架波子揸,  咁揸錢七果條友就話 揸波子條友少買車 ,連架車值幾多都唔知,比起其他同級數既車,波子擺到明屈錢

我唔係話睇唔起玩老番既人, 你地玩老番玩 ...
波子好過錢七係正常,so佢賣得貴過錢七係無可厚非
但係codmw2的質素如何?我係上幾個post度比較左
仲有,我幾時小過d正版玩家?請不要對號入座,我只係小緊某一個人,如有令你不安的話請見諒
I'm Panda

最後講多一句,我對mw2的批評只係個人意見,你們當然可以唔同意和發表意見,但請勿進行人身攻擊等不君子行為.如果我的言論令閣下不安的話望見諒
I'm Panda

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-11-25 14:09 發表
i love u 13-3-

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 13:26 發表
最後講多一句,我對mw2的批評只係個人意見,你們當然可以唔同意和發表意見,但請勿進行人身攻擊等不君子行為.如果我的言論令閣下不安的話望見諒
你都幾勁, 你話人就得, 人話你就唔得.

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=169605&page=6&fromuid=1085528#pid1501897

其實你覺得唔值唔緊要, 但最怕d人一邊打一邊嘈.
又覺得唔好玩, 但又要繼續打. 仲人身攻擊話人地鍾意被屈錢.
真係不君子囉.
最後講句, 錢銀每個人都有唔同標準,
你覺得貴, 唔值咁多錢,
但可能其他人覺得好玩, 又或者覺得值呢個價錢.
你咁想去計較或者去話人既,
咁你自問自己係咪買既每一樣野都咁值錢先啦.

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 13:06 發表

波子好過錢七係正常,so佢賣得貴過錢七係無可厚非
但係codmw2的質素如何?我係上幾個post度比較左
仲有,我幾時小過d正版玩家?請不要對號入座,我只係小緊某一個人,如有令你不安的話請見諒 ...
其實值唔值, 唔係去比較, 而係單一件product自己去睇既.
如果因為一個爛蘋果賣100蚊, 隔離有個正常蘋果賣$101,
你就覺得個好蘋果係值$101既, 我只可以講句咁既人好無知.
(唔係話你, 唔使對號入座)
所以如果你覺得波子好過錢七就可以賣到好貴,
咁似乎你係一個更易俾人屈錢既消費者.

唔再講喇, 總之無買正版玩既, 又覺得唔好玩既,
你又無洩, 做咩仲要浪費時間係COD6身上丫. 你花時間係度彈, 係度數,
咁你咪笨, 俾COD6屈左你D時間囉.
我覺得俾人屈時間仲慘過屈錢, 除非你D時間唔值錢啦.
又或者咁講, 你真係要咁計較既, 我亦可以話你知,
你都俾人屈緊錢, 因為你之前買個既GAME, 我都唔覺得值喎,
所以, 無謂咁多餘浪費時間係度喇. 去返應該屬於你既地方啦.

發新話題