發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
輸佐就算啦'
   龍大都唔會改變決定.'
      咪下個比賽再努力過'
    依家嘈黎都唔會有咩改變佐.'

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-20 21:11 發表
好似係你d "fd"
話一定要打埋
如果唔係,星期一二
仲可以打
原諒我理解能力有問題~
你講緊咩

回復 122# 的帖子

你話番學就唔好比賽
星期日打左兩埸
仲可以係星期一同星期二打第三埸
而家無時間打45投降
就唔好話人地賴啦

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-20 21:17 發表
你話番學就唔好比賽
星期日打左兩埸
仲可以係星期一同星期二打第三埸
而家無時間打45投降
就唔好話人地賴啦
請你爬下文再來講啦..
我地 星期,5,6  早上 10點-> 晚上12點都得
                       星期日  10點-> 8點都得
     星期 1,2,3          4點->8點都得
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d

佢唔係賴緊對面冇品 囧rz?

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-20 21:20 發表

請你爬下文再來講啦..
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d

佢唔係賴緊對 ...
中計了

引用:
原帖由 月京武離 於 2009-11-20 21:21 發表

中計了
你搞到好亂=.=
我地是指rs吧!!?

回復 126# 的帖子

你嗡乜
你係Rs咩?
如果你唔係扮豬食老虎
打過字做乜 ?

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:42 發表
請你爬下文再來講啦..
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d ...
我不如清楚d
用返佢果一句
請你爬下文再來講啦..

回復 128# 的帖子

原來如此,SORRY
n9左

我想講 係35 唔係45
第2個po已經講左,唔只一個時間有限
我知道大會作出既決定已是事實,這是不能改變的
只不過今次比賽,
連foul人 都可以唔出公告/post,
唔係我追舊po,我相信唔會知道自己團比人foul左
比我團隊所有團員一個感覺係 ' 好lun野'  '吹到啤一聲'

比我吹到啤一聲呢           

龍大真系幾好野- -
放棄第3場=全比賽^v^

乜RS你地咁架....唉=[

對面話一定要星期日9點打第3場...你地吾識企硬話第2個時間打架咩?

大家唔洗再作出無謂的爭論了..
件事已經結束左..
龍大的處事方法我們已經十分明白了..
已經不想再追究..不可改變結局..再嘈都冇意思
依家..我只希望大家唔好再落井下石
另外只希望rofl能接我們的滅團戰

你入到16強我接你滅團戰又點話

發新話題