發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-19 21:29 發表
體育精神?冇可能仲打黎做咩?個個好似你咁得閒?明知不可為而為之,腦殘也。仲有,e加係打機姐,有咩要用到體育精神黎講,e加有咩重大意義!?品德問題!? 明知打黎冇用用拖住雙方時間,咁唔係仲衰咩?

明知不可為而為之,腦殘也。 ...
每個人對事對理都有不同既觀點;)

你甘講即係話你成日走場架啦打信長@@
明知輸硬 冇得打 你就會走場?
如果你冇走到場 腦殘即有你份?!
原來如此

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-11-19 21:33 發表

每個人對事對理都有不同既觀點;)

你甘講即係話你成日走場架啦打信長@@
明知輸硬 冇得打 你就會走場? 原來如此
對呢件事既睇法..唔代表佢平時會走場
請你明白

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 21:32 發表
係對面玩灰色地帶
你地又設新例一定要連打3場
早唔開始 星期5 ,6 ,1,2,3 我地全部時間 ok
係對面專登 係要星期日 9點先肯開始 仲要狂試場 換人開
咁迫於無奈 唔想雙雙否決 就打埋第3場
再者,10分鐘 已經斷線打少個  ...
其實我覺得係比賽前講定如果唔可以係限定既時間內完成比賽就可以delay..
這樣我覺得可以接受...
不知你們有沒先前提出這個問題呢=.=

講多冇用

講多冇用,你估講幾下龍手然就會比你番生咩,佢當日話唔比投票番生就知道左咩事啦。
羸唔到果d打多埸就最公平啦,羸左先番生,e加佢點比人番生我地都唔知,得佢講。

真系全部(內部處理)
我都系想要返個明確既答案姐..
所謂既表現好=體育精神?
用呢個黎做標準我喃都幾喃接受下

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-19 21:29 發表
體育精神?冇可能仲打黎做咩?個個好似你咁得閒?明知不可為而為之,腦殘也。仲有,e加係打機姐,有咩要用到體育精神黎講,e加有咩重大意義!?品德問題!? 明知打黎冇用用拖住雙方時間,咁唔係仲衰咩?

明知不可為而為之,腦殘也。 ...
你遲早都會老死, 點解唔快D自我了結?

龍大..點解唔解答我問題先...我都系想清楚下

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:39 發表

生存落去=體育精神?
好似完全唔同咯2件事
唔好一齊講啦
比喻都令第2件事

你地第4回合咪又係請228做槍

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 21:32 發表
係對面玩灰色地帶
你地又設新例一定要連打3場
早唔開始 星期5 ,6 ,1,2,3 我地全部時間 ok
係對面專登 係要星期日 9點先肯開始 仲要狂試場 換人開
咁迫於無奈 唔想雙雙否決 就打埋第3場
再者,10分鐘 已經斷線打少個  ...
5個人, 有一個可以堅持落去, 也不至於 12分鐘被 K.O

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:39 發表

死係人生一定要面對巴問題,就算點,都改變唔到,仲有自我了結唔係一件好事,對自己冇咩利益。但佢唔打第3埸有咩唔好?係咁多方面巴壓力下,仲要明知係冇得打既,仲打黎做咩?做d雙方都好既事唔好咩?節省時間唔好咩?
仲有我想問一個問題,你點知我會老死!?人類老死既機會只有34%,你唔比我病死!? 你算命佬黎架?
定係你本身有咁既思想,想咁用!?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:49 發表

5個人, 有一個可以堅持落去, 也不至於 12分鐘被 K.O
問題係有冇必要打落去?
仲有,就算冇人守,都唔至於 12分鐘被 K.O。

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-11-19 21:50 發表

死係人生一定要面對巴問題,就算點,都改變唔到,仲有自我了結唔係一件好事,對自己冇咩利益。但佢唔打第3埸有咩唔好?係咁多方面巴壓力下,仲要明知係冇得打既,仲打黎做咩?做d雙方都好既事唔好咩?節省時間唔好咩?
仲有我想問一 ...
你贊成安樂死嗎??

以為嬴一場就可以進入下回合, 而放棄第三場, 只系你認為可以.
原來只有 34% 人, 可以善終, 我當然也希望你可以善終.

真的沒說話講了..
兜兜轉轉都冇答到問題..
我都費事回
這次舉辦比賽真的非常之(成功)
也令到我大開眼界..令到我呢d仲系中學生既人體驗到咩叫(內部公平)處理..
真系大開眼界..
再講真系冇意思了..

發新話題