發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:57 發表
以為嬴一場就可以進入下回合, 而放棄第三場, 只系你認為可以.
原來只有 34% 人, 可以善終, 我當然也希望你可以善終.
睇到cool or nif 羸左後,我都可以善終架啦。

我敢講 我地rs 實力一定好過其中幾隊  復活隊

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:01 發表
真的沒說話講了..
兜兜轉轉都冇答到問題..
我都費事回
這次舉辦比賽真的非常之(成功)
也令到我大開眼界..令到我呢d仲系中學生既人體驗到咩叫(內部公平)處理..
真系大開眼界..
再講真系冇意思了.. ...
你認為點先公平??
比你過16強就公平??
其他人又會怪點解棄權都可以過._."

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-11-19 21:33 發表

每個人對事對理都有不同既觀點;)

你甘講即係話你成日走場架啦打信長@@
明知輸硬 冇得打 你就會走場?
如果你冇走到場 腦殘即有你份?!
原來如此 ...
到我覺得冇得打既時候,唔係35就係25。

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:03 發表
請槍實力當然好

其實講左咁耐 各邊有各邊自己道理 我5敢話邊邊岩邊邊錯 我想嘈落去到係冇意思 !!

唔好下下輸左就瀨對面請槍..
我地Rs團開左幾耐..各人實力點..我喃好多人都知..
我都唔想系度同你繼續嘈

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:10 發表
唔好下下輸左就瀨對面請槍..
我地Rs團開左幾耐..各人實力點..我喃好多人都知..
我都唔想系度同你繼續嘈
30min ko左我『幹』團

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:03 發表
又如何!?
可能有隊第一第二回合輸左果D仲勁過你地呢?
講多無謂,只怪你地搵個乖仔打信長,仲要做本多
扮豬佢地第4回合果個對手開波45都係咁玩啦
又唔見佢地好似你地咁樣衰=.=?

只可以肯定說句第4回合第3場你搵左228代打

龍之振雄無玩信長~~~~~~

就唔會明玩到12分鍾4打5既痛苦~~~~

明知無結果既野還要繼續浪費自己時間?

而且中學生又唔係得閒

專登抽時間出黎打  打到11-12點左右都可以玩落去  ~

但係4打5知輸硬就唔會繼續打落去啦

唔信就你問下你既專家啦~

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-11-19 22:12 發表
龍之振雄無玩信長~~~~~~

就唔會明玩到12分鍾4打5既痛苦~~~~

明知無結果既野還要繼續浪費自己時間?

而且中學生又唔係得閒

專登抽時間出黎打  打到11-12點左右都可以玩落去  ~

但係4打5知輸硬就唔會繼續打落去啦 ...
支持ming
支持ming
支持ming

樓上咁講都有道理 星期1要番學 的確星期日唔可以打咁夜 希望呢一樣野龍大會理解!!!

我想問一句
如果士兵抱住 "既然冇得打不如投降" 呢個信念黎打仗
呢個世界會變成點?

然而,信長亦是差不多 冇得打唔打 -- 走場 咁玩黎有乜意義?

唔係話體育精神有關聯與否
而係你地打從一開始就萌生左 唔得就放棄啦 呢個諗法
呢點 就足以令人覺得你地係唔專重比賽

當然未必係你地單方面既錯
你口中所講對方既某些特意行為也為其因素之一

但係點都好 No就是No
永恆的等式
Life without excuses is wonderful.

如果你覺得 冇得打就放棄 呢個想法係參賽者需有既正確態度 不妨說出該偉論吧

佢當奧運

佢當奧運咁,要有體育精神,笑q死我,冇得善終。

發新話題