發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
佢放棄戈一場比賽...系因為唔想整傷自己
道理一樣
如果我地強逼繼續玩..我相信媽媽也會對我們作出懲罰..
解釋什么體育精神難道他會理解到嗎?
斷本多的這一場敗局...我相信投降也是很正常

引用:
原帖由 手然YiN 於 2009-11-19 22:34 發表
體育精神? 你play me?

依件事好明顯唔係體唔體育精神問題啦

可笑...  

沒有老母交電費 上網費  

我地何來上網打信長

沒有媽媽生你 你如何有機會創vlan?

難道我們要反抗我們媽媽逼我們關機的命令嗎?

可能你 ...
呢D野賴得人?
自己搵唔岩時間話人地唔體諒你,笑話?

回復 62# 的帖子

RS曾經提出過改時間打

但對方不容許

而且本多好似係斷線~

請你爬下文再來講啦..
我地 星期,5,6  早上 10點-> 晚上12點都得
                       星期日  10點-> 8點都得
     星期 1,2,3          4點->8點都得
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:39 發表

呢D野賴得人?
自己搵唔岩時間話人地唔體諒你,笑話?
可笑

我可以想到一場會打那麼長嗎?

我預計到會咁我晨早唔洗係到嘈啦?

你係咪腦生廯呀?

既然你講到咁

如果你比人打劫  你無哂錢坐車車整到遲到

你會唔會話個賊搵唔岩時間打劫?

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-11-19 22:36 發表

即係 . . . .

rs以為2:1 有得入到16回合於是投降

但結果就是說他們沒有體育精神
咁道理好簡單~
2:1一定2隊都入16強?
我只能說不一定...
先一個假設,2隊相方合作
1隊嬴1場希望可以令2隊進軍16強~
這比其他隊公平嗎!!?

講到尾,人地覺得佢地唔尊重個比賽
一落到場,明知輸都要死撐
這就是比賽,正如跑1500米~
看到他人快你一圈,你就放棄比賽?
我作為觀眾我會向佢拋垃圾

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:42 發表
請你爬下文再來講啦..
我地 星期,5,6  早上 10點-> 晚上12點都得
                       星期日  10點-> 8點都得
     星期 1,2,3          4點->8點都得
對面係要星期日9 點開始 唔知 邊隊 無品d ...
我只想問,你地就人地
咁點解唔可以人地就你=.=?

拋垃圾..是一個非常不道德行為
香港就系比你呢d人污染
所以先會有罰款出現
咁請問點解2.0可以入呢
冇實力又點可以win返一場

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:46 發表

咁道理好簡單~
2:1一定2隊都入16強?
我只能說不一定...
先一個假設,2隊相方合作
1隊嬴1場希望可以令2隊進軍16強~
這比其他隊公平嗎!!?

講到尾,人地覺得佢地唔尊重個比賽
一落到場,明知輸都要死撐
這就是比賽,正如 ...
咁你向劉翔拋垃圾啦

型棍仔         

劉翔明知隻腳受傷    最後都放棄左沒跑

因為跑來只會輸 加上令到傷口傷上加傷

死撐!?

可笑   廯滿腦

如果5打5 我地明知輸 我地會繼續打

第三場我地根本逼於開始

加上外來因素  

我地才會投降

-_-食花生等睇戲

引用:
原帖由 手然YiN 於 2009-11-19 22:49 發表

咁你向劉翔拋垃圾啦

型棍仔         

劉翔明知隻腳受傷    最後都放棄左沒跑

因為跑來只會輸 加上令到傷口傷上加傷

死撐!?

可笑   廯滿腦

如果5打5 我地明知輸 我地會繼續打

第三場我地根本逼於開始

加上 ...
你係要用劉翔做比較,你早應該放棄比賽~
還在這說什麼!?

劉翔都唔系一開始就放棄啦..
佢奧運破紀錄系點黎架??
我們在這說人話

今次明顯係對rs不公平,
還有我知道了  棄權=不能進級
例如:保特  在奧運的時候,有睇過ge人都知道佢就沖線個陣明顯專燈跑慢了,
佢明知自己贏硬,唔通仲拼曬命去跑咩,
唔通d人開加速器??
係人都想輕輕鬆鬆贏比賽架啦
今次vlan 4出了好多問題  例如nif 請槍的問題,復活咁   
本人在ggx平台見了bsth...等等團都十分希望復活,係咁叫人投票,最後??曬氣啦

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:56 發表

你係要用劉翔做比較,你早應該放棄比賽~
還在這說什麼!?
?

點解要早應該

我早個陣無遇到依D情況 搵唔到原因放棄喎

題離了

然而只看見在針著"體育精神"呢4隻字黎講

普通一個彼喻 可以比你地理解到咁不條理化

另外,我講過了 未必係你地單方面既錯 外來因素也為其幾

================================================
回覆47樓

我只能夠說那是你的奇怪世界中得出來的奇怪結果而且

而事實是 極權主義又會再度萌起 世界將變得更混亂 民不聊生

就此罷筆吧 比喻開始離題了

發新話題