發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:49 發表
拋垃圾..是一個非常不道德行為
香港就系比你呢d人污染
所以先會有罰款出現
咁請問點解2.0可以入呢
冇實力又點可以win返一場
拋垃圾只是代表我的憤怒同不滿~
因為該人不知何謂不屈的精神~
當比賽完全不尊重~自以為嬴了一場比賽
就草草了事另一場比賽?你就一定自以為可以入16強?
太天真了~

體育精神呢4個字眼..根本唔可以套用系信長之野望呢只游戲度..
系一開始龍大講先..我地只系想作出回應

草草了事?...
不如你真系去爬下文先啦...
又要威又要戴頭盔.唔知成件事就唔好扮型博出位啦
真心講..你去爬陣文先啦

回復 76# 的帖子

笑料,睇清楚人地d point先回啦
我地冇認為我地贏硬,相反我地係尊重對方,知45冇可能啦,
唔通仲要係度哂時間玩拉鋸戰?

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:59 發表

拋垃圾只是代表我的憤怒同不滿~
因為該人不知何謂不屈的精神~
當比賽完全不尊重~自以為嬴了一場比賽
就草草了事另一場比賽?你就一定自以為可以入16強?
太天真了~ ...
草草了事?

你又知道我們草草了事?

當比賽唔尊重?

咁我地晨早係之前比賽走場啦

我地自以為一定可以入到16強?

我地係唔服點解咁樣比人foul出

如果你地係有足夠理據及能夠令我們服氣的理由

我們接受龍大的決定

回復 79# 的帖子

咁一開始個Pink團打星願果時都知冇可能架啦~~咁佢地又打

回復 81# 的帖子

睇清楚哂人地講乜先啦唔該
重申多次個point,係因為斷左個變左45,再加上有外來因素
先作出放棄第3場既決定

請問參加比賽為乜...
系想睇下自己實力去到邊姐..
有機會可以同星願戈d強團交手..我都好樂意..
可以見到自己既不足.下次繼續努力
我地唔服就系佢比唔到一個令到我地滿意既理由..
你地明唔明?
過5關斬6將咁..幾難打到黎呢度..
咁就比取消資格?
我地依家系好唔服
只想要返一個可以令到大家都滿意既理由..原因

龍爺同龍之振雄
兩個都有個龍字
兩個思想都一樣咁奇特

首先,我果個立場係Vlan方的角度黎睇呢件事~
你地要知道,你地所講既野根本唔可以為你地庇護~
你地要講,我慢慢同你地講:

首先,你地各隊嬴一場,不過從我角度第3場只用了12分鐘~
明眼人看到第一個反應是什麼?這是一個假比賽嗎!!?
你地可以自以為嬴了一場就可以草草了事第3場!!?

其次,我都說了,在Vlan眼中你們所說的東西真的可信嗎!!?
係真又好,係假又好。Vlan都冇必要接受你地的私事的解釋~

再說,比賽有得自由選擇比賽時間,可能只是你地大方
讓對手自由選擇時間,不過為何你們有需要的時候~
不讓對方就你們!?我相信這都不是vlan的問題吧!?

最後,都係果句,玩到最後係比賽的基礎...
你地唔明白呢個道理,才是真正令你地步向失敗的主因~

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 23:25 發表
首先,我果個立場係Vlan方的角度黎睇呢件事~
你地要知道,你地所講既野根本唔可以為你地庇護~
你地要講,我慢慢同你地講:
就住我地既論點遂個point講啦,其實你明唔明我地既論點係邊嫁
你都未正面回應個問題就學人亂咁立一個結論,你都算唔話得

引用:
原帖由 kei123 於 2009-11-19 23:36 發表

就住我地既論點遂個point講啦,其實你明唔明我地既論點係邊嫁
你都未正面回應個問題就學人亂咁立一個結論,你都算唔話得
我可唔覺得你地有咩論點可以討論
講黎講去都只係私人問題希望要人體諒~

星海夠4打5啦我覺得佢地有體育精神4打5都打落去= =
我之前比賽都係有場4打5但係我地都會打到完場
同埋你地之前唔係反對復活賽架咩=.=?

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= =

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-19 23:41 發表
星海夠4打5啦我覺得佢地有體育精神4打5都打落去= =
我之前比賽都係有場4打5但係我地都會打到完場
同埋你地之前唔係反對復活賽架咩=.=?
之前係嬴方的立場嘛

點講都好啦-_-e個討論完la       就此罷筆吧

發新話題