18 12
發新話題

咩事??龍大請進

[Close]

佢講得出唔想比人話假民主,姐係唔想民主

佢講得出唔想比人話假民主,姐係唔想民主,佢玩帝制,你吹咩?唔happy就學我咁,轉玩---g-g -c,得閒就上黎vlan 睇睇。

體育精神?

體育精神?冇可能仲打黎做咩?個個好似你咁得閒?明知不可為而為之,腦殘也。仲有,e加係打機姐,有咩要用到體育精神黎講,e加有咩重大意義!?品德問題!? 明知打黎冇用用拖住雙方時間,咁唔係仲衰咩?

明知不可為而為之,腦殘也。

講多冇用

講多冇用,你估講幾下龍手然就會比你番生咩,佢當日話唔比投票番生就知道左咩事啦。
羸唔到果d打多埸就最公平啦,羸左先番生,e加佢點比人番生我地都唔知,得佢講。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:39 發表

你遲早都會老死, 點解唔快D自我了結?
死係人生一定要面對巴問題,就算點,都改變唔到,仲有自我了結唔係一件好事,對自己冇咩利益。但佢唔打第3埸有咩唔好?係咁多方面巴壓力下,仲要明知係冇得打既,仲打黎做咩?做d雙方都好既事唔好咩?節省時間唔好咩?
仲有我想問一個問題,你點知我會老死!?人類老死既機會只有34%,你唔比我病死!? 你算命佬黎架?
定係你本身有咁既思想,想咁用!?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:49 發表

5個人, 有一個可以堅持落去, 也不至於 12分鐘被 K.O
問題係有冇必要打落去?
仲有,就算冇人守,都唔至於 12分鐘被 K.O。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-11-19 21:57 發表
以為嬴一場就可以進入下回合, 而放棄第三場, 只系你認為可以.
原來只有 34% 人, 可以善終, 我當然也希望你可以善終.
睇到cool or nif 羸左後,我都可以善終架啦。

引用:
原帖由 帝王※黑B 於 2009-11-19 21:33 發表

每個人對事對理都有不同既觀點;)

你甘講即係話你成日走場架啦打信長@@
明知輸硬 冇得打 你就會走場?
如果你冇走到場 腦殘即有你份?!
原來如此 ...
到我覺得冇得打既時候,唔係35就係25。

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-19 22:10 發表
唔好下下輸左就瀨對面請槍..
我地Rs團開左幾耐..各人實力點..我喃好多人都知..
我都唔想系度同你繼續嘈
30min ko左我『幹』團

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-11-19 22:12 發表
龍之振雄無玩信長~~~~~~

就唔會明玩到12分鍾4打5既痛苦~~~~

明知無結果既野還要繼續浪費自己時間?

而且中學生又唔係得閒

專登抽時間出黎打  打到11-12點左右都可以玩落去  ~

但係4打5知輸硬就唔會繼續打落去啦 ...
支持ming
支持ming
支持ming

佢當奧運

佢當奧運咁,要有體育精神,笑q死我,冇得善終。

D人講黎講去都係咁

D人講黎講去都係咁,成日話RS諗住打贏左一埸就有得番生。
如果諗住打贏左一埸就有得番生,咁rs做咩要開始打第3埸!?你估人地好得閒!?
定係要好似龍手然咁要有體育精神!?
做咩龍手然話佢地第3埸係冇體育精神!唔見佢話人通情達理!?唔想阻人時間!?

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-11-20 17:03 發表
嗚呀
無為青年唔會明白架啦
D人可能自己唔理學業,諗住人地都係咁掛。

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-20 20:21 發表

咁我真係想問下啦!
因為佢老母唔俾佢玩可以做藉口??
因為佢老母唔俾佢玩可以唔洗打第3場??
因為佢老母唔俾佢玩可以入16強??

佢老母唔俾佢玩,咪唔玩囉~
唔玩人地吹得你賬=.=?
我又真係唔明!開得波代表相方同意比賽~
請唔好 ...
高手,係人都知開得波代表相方同意比賽,
你知唔知第3埸發生左咩事呀!?
人地幾時話母親唔比玩係主因呀!?
人地都講左有好多外界因素啦,你唔識睇全部中文就同我講啦,我好心d 講比你知。

引用:
原帖由 Silent_ 於 2009-11-20 19:01 發表
RS最叻得把口
如果rs得把口,你姐係口都冇啦!
話人得把口,接人團戰啦。
覺得我講野串?覺得我冇資格講野?我認,我係好廢,我係30min 比rs gg。
仲唔happy就黎同我隻抽,1p1  11.2b   隻抽完埸,敢?

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-20 20:37 發表

下,我又真係唔知仲有咩外界因素~
第3場,本多老母唔比佢玩~
本多走左RS投降,我冇理解錯吧!!?
你冇睇到人地係學生!?
人地要番學架,聽日就星期一,你估個個好似你咁得閒!?

18 12
發新話題