發新話題

咩事??龍大請進

[Close]
龍之振雄無玩信長~~~~~~

就唔會明玩到12分鍾4打5既痛苦~~~~

明知無結果既野還要繼續浪費自己時間?

而且中學生又唔係得閒

專登抽時間出黎打  打到11-12點左右都可以玩落去  ~

但係4打5知輸硬就唔會繼續打落去啦

唔信就你問下你既專家啦~

引用:
原帖由 KuRoCrisM 於 2009-11-19 22:14 發表
我想問一句
如果士兵抱住 "既然冇得打不如投降" 呢個信念黎打仗
呢個世界會變成點?

然而,信長亦是差不多 冇得打唔打 -- 走場 咁玩黎有乜意義?

唔係話體育精神有關聯與否
而係你地打從一開始就萌生左 唔得就放棄啦 ...
可惜呢堆字 就係你地唔比 rs 打既excuse

仲有 如果士兵抱住 "既然冇得打不如投降" 呢個信念黎打仗

呢個世界會變成點?

會變成 世界和平 從此就沒有戰爭

笑料

士兵無主將都唔識打仗啦~

btw, 你搵個有玩信長既黎講啦

回復 52# 的帖子

都係唔洗有理由

佢既判決100%唔會錯

劉翔 試跑先發現 腳痛
佢可以 忍痛完成賽事
但佢明知自己輸梗
佢都唔會為左體育精神 去完成埋賽事啦

RS就不能等下場復出嗎~

引用:
原帖由 小明渣靚車 於 2009-11-19 22:33 發表
咁佢都放棄左奧運~
你要同佢比較,咁你要放棄呢個比賽~
等你個本多大個仔先打比賽吧
即係 . . . .

rs以為2:1 有得入到16回合於是投降

但結果就是說他們沒有體育精神

回復 62# 的帖子

RS曾經提出過改時間打

但對方不容許

而且本多好似係斷線~

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-19 23:41 發表
星海夠4打5啦我覺得佢地有體育精神4打5都打落去= =
我之前比賽都係有場4打5但係我地都會打到完場
同埋你地之前唔係反對復活賽架咩=.=?

我應該冇記錯果時係你地呢班人成堆人係討論區到話反對= = ...
星海我就唔知佢幾時打啦

RS第3場本身已經唔係有足夠時間打 , 佢想改時間對方唔肯

咪唯有硬打落去~~~~

即係5個學生聽日都要番學  

4打5仲會因為體育精神打落去?     

仲有..呢個復活賽同果個唔同~

題外話~~~~~呢屆大家有眼睇到係最差既一屆~

是不是你們的工作人員的問題 ~?

引用:
原帖由 Silent_ 於 2009-11-21 01:31 發表
可惜我把口勁過你d技術

我入到16強 你唔得
自己比人贏完靠復活入到16強仲以為自己好威................

對不起 我笑鳥

發新話題