68 12345
發新話題

係咁既,我就叫 TwinesDR,我係一個鄙視翻版既正版鬥士

[Close]

係咁既,我就叫 TwinesDR,我係一個鄙視翻版既正版鬥士

吹咩!!

鬥士你開post想點呢@@?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

收皮啦  300蚊得你一個俾咩

TwinesDR is not good!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

又想嘈囉  有咩想點姐

又想開POST破舊紀錄?
成日比機會D人係到呃POST

引用:
原帖由 *飄流〃紫 於 2009-11-20 22:56 發表
等收屍吧傻仔
如是我聞。一時佛在舍衛國,祇樹給孤獨園。與大比丘僧,千二百五十人俱,皆是大阿羅漢,眾所知識:長老舍利弗、摩訶目犍連、摩訶迦葉、摩訶迦旃延、摩訶俱絺羅、離婆多、周利槃陀伽、難陀、阿難陀、羅侯羅、憍梵 ...
我輸了

潛完水啦
快D挑機啦

引用:
原帖由 DavidYuen 於 2009-11-20 22:57 發表
This is not good!
nice picture @@

新一代宣傳買正版(係正版就得)口號:

我勁買正版,所以我懶高尚,串人要

搵point 嗌交要logic

我買左正版 先發現有翻版

搞到要我串翻版

我有錢亂咁Fing 比人串到頭令令

我要潛水 誰可底檔

我買正版 誰可反(礦)

膠西又是我 按尻又要我

夠膽打柒我-_-

正版要尊重 翻版不尊重

By : TwinesDR

引用:
原帖由 ☆Blue_x傑仔 於 2009-11-20 22:57 發表
潛完水啦
快D挑機啦
等緊垃圾正版DR宅膠同人挑機!

又上上黎比人插多100頁?

新一代宣傳買正版(係正版就得)口號:

我勁買正版,所以我懶高尚,串人要

搵point 嗌交要logic

我買左正版 先發現有翻版

搞到要我串翻版

我有錢亂咁Fing 比人串到頭令令

我要潛水 誰可底檔

我買正版 誰可反(礦)

膠西又是我 按尻又要我

夠膽打柒我-_-

正版要尊重 翻版不尊重

By : TwinesDR膠神

引用:
原帖由 *飄流〃紫 於 2009-11-20 22:56 發表
等收屍吧傻仔
如是我聞。一時佛在舍衛國,祇樹給孤獨園。與大比丘僧,千二百五十人俱,皆是大阿羅漢,眾所知識:長老舍利弗、摩訶目犍連、摩訶迦葉、摩訶迦旃延、摩訶俱絺羅、離婆多、周利槃陀伽、難陀、阿難陀、羅侯羅、憍梵 ...
十分感動丫=口=你條福佳識咁多野~哈哈
你WIN左啦!!!~屎神

68 12345
發新話題