發新話題

係咁既,我就叫 TwinesDR,我係一個鄙視翻版既正版鬥士

[Close]
又上上黎比人插多100頁?

新一代宣傳買正版(係正版就得)口號:

我勁買正版,所以我懶高尚,串人要

搵point 嗌交要logic

我買左正版 先發現有翻版

搞到要我串翻版

我有錢亂咁Fing 比人串到頭令令

我要潛水 誰可底檔

我買正版 誰可反(礦)

膠西又是我 按尻又要我

夠膽打柒我-_-

正版要尊重 翻版不尊重

By : TwinesDR

買定花生先

新一代宣傳買正版(係正版就得)口號:

我勁買正版,所以我懶高尚,串人要

搵point 嗌交要logic

我買左正版 先發現有翻版

搞到要我串翻版

我有錢亂咁Fing 比人串到頭令令

我要潛水 誰可底檔

我買正版 誰可反(礦)

膠西又是我 按尻又要我

夠膽打柒我-_-

正版要尊重 翻版不尊重

By : TwinesDR智障

你夠膽上遊俠開呢個post

引用:
原帖由 hwc164416 於 2009-11-20 22:58 發表
同D冇POINT既人久戰不休,屬花無謂精神之舉,更何況佢只懂亂吠數聲之敗家犬,對他無力的噬咬,本人不想再糾纏

是咁的,我吊你老毛系!吹咩?

引用:
原帖由 danteofdemon 於 2009-11-20 23:00 發表
買定花生先
大碌~~食Q晒啦=.=順手買埋~唔該...哈哈

引用:
原帖由 sinsin56 於 2009-11-20 22:59 發表

十分感動丫=口=你條福佳識咁多野~哈哈
你WIN左啦!!!~屎神
我乃佛家之人 受 識家某利 的恩惠打「救」DR

所以代表我佛 打倒大膠神!
第一覺悟:世間無常國土危脆 四大苦空 五陰無我 生滅變異 虛偽無主心是惡源 形為罪藪 如是觀察 漸離生死
第二覺知:多欲為苦生死疲勞 從貪欲起 少欲無為 身心自在
第三覺知:心無厭足惟得多求 增長罪惡 菩薩不爾 常念知足 安貧守道惟慧是業
第四覺知:懈怠墮落常行精進 破煩惱惡 摧伏四魔 出陰界獄
第五覺知:愚痴生死菩薩常念 廣學多聞 增長智慧 成就辯才 教化一切悉以大樂
第六覺知:貧窮多怨橫結惡緣 菩薩布施 等念怨親 不念舊惡 不憎惡人
第七覺知:五欲過患雖為俗人 不染世樂 常念三衣 瓦砵法器 志願出家守道清白 梵行高遠 慈悲一切
第八覺知:生死熾然苦惱無量 發大乘心 普濟一切 願代眾生 受無量苦令諸眾生 畢竟大樂

引用:
原帖由 sinsin56 於 2009-11-20 23:00 發表

大碌~~食Q晒啦=.=順手買埋~唔該...哈哈
岩岩買左三包上黎,比包你 (接實

引用:
原帖由 danteofdemon 於 2009-11-20 23:01 發表

岩岩買左三包上黎,比包你 (接實
我又要呀哥哥

引用:
原帖由 ☆Blue_x傑仔 於 2009-11-20 23:02 發表

我又要呀哥哥
自己買啦 樓下好凍呀

請大家平心靜氣,佢講得啱,我地應該要支持用正版,

唔係邊有人肯出GAME比我地玩,我地應該多謝D肯出錢買正版既人,

所以唔應該同佢嘈,相反要用感謝之心對佢,齊齊講多謝先啱...

多謝..TWINESDR...

發新話題